Merhaba, cihazım için günlük kullanımda PixelExperience kullanıyordum fakat gerek ısınma sorunu, pil sorunu derken 1 hafta sonunda PixelExperience'yi bırakacağım. Birkaç sorum var, NFC PixelExperience üzerinde düzgün çalışmıyor. Nays ile ödeme yapamıyorum. Temassız ödeme yapmayı destekleyen bir ROM var mı? Bir de, PixelExperience'den sonra pixel recovery i silip TWRP yüklediğimde dosyalar şifreli gözüküyor. Şifrelemeyi nasıl kapatırım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Sistem silindikten sonra kilit de kalkıyor. Sizce en iyi ROM nedir hocam bu cihaz için? Temassız ödeme çalışan bir tane söyleyebilirseniz çok iyi olur.
Root olmadan da çalışmıyordu. Temassız ödeme açabildim fakat ödeme yapma kısmında POS okuyor fakat red veriyordu.
Şu an crDroid indiriyorum hocam. Bazı arkadaşlar logoda kaldığını söyledi, böyle bir sorun olur mu cihazda? Ne olur ne olmaz diye pe recovery ve ISO'yu bilgisayarda bulunduruyorum.
Evolution X 7.8 for the Xiaomi Mi 9T [davinci] /* * Your warranty is void. Or valid, probably? * * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards, Ebolation X, * thermonuclear war, or the current economic crisis caused by you following *...
Evolution X 7.8 for the Xiaomi Mi 9T [davinci] /* * Your warranty is void. Or valid, probably? * * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards, Ebolation X, * thermonuclear war, or the current economic crisis caused by you following *...