Xiaomi Mi 9T Pro nasıldır?

Makaleler
1
Yer
Antalya
Selamlar, dostlarım. 20 yaşına basmış bulunmaktayım ve ailem bana sürpriz yaptılar. Canımdan çok sevdiğim abim, Xiaomi Mi 9T (128 GB) almış. Tam olarak bu telefonu inceleme fırsatım olamadı lakin illaki kullanan arkadaşlarımız vardır. Telefonun şarjı ve cam koruma kapasitesi çok iyi diyorlar. Telefon nasıldır? Saygılarımla.

Başlıkta mi 9T Pro, açıklamada mi 9T yazıyor. İkisi de iyi cihazdır. :D. Hayırlı olsun.

Normal Mi 9T modelini kullanıyorum Pro değil bendeki, tek sıkıntım ön kameranın açılırken çıkardığı mekanizma sesi. Geceleri rahatsız edici oluyor. Başka bir sıkıntım yok.(Ayarlardan ayarlanabilen açılma müziğinden bahsetmiyorum. Direkt olarak kameranın açılma mekanizmasının sesi.) Hayırlı olsun.

Pro mu, normal mi? Oyun oynacaksan Pro versiyonu daha performanslı. Sosyal medyada takılıyorsan ikiside fazlasıyla yeterli. Hayırlı olsun ;).
Screenshot_1.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı