Xiaomi Mi 9T vs Redmi Note 8 Pro

Ben de araştırıyorum mi9t den yanaydım ama kıyaslama note8 pro ya dönmeme sebep olacak gibi
Note8 pro vs Mi9t
20191016_133159.jpg

20191016_133159.jpg
20191016_133215.jpg
20191016_133253.jpg
 
Benim de içimden Note 8 pro geçiyor, ama bakalım.
Mi9 t daha üst seviye bi cihaz hissi veriyor gibi fakat benim için en önemli kısas cpu gpu kıyaslaması yabancılar testler yapmışlar bizimkiler de bir iki güne video çekerler yotube da fakat note8 pro suya toza dayanıklığı ve 128 gb parası mi9t nın 64 gb parasına denk olması kafamı karıştırıyo ama mi9t total de daha üstün gibi geliyor bana
 
Son düzenleme:
@_Gökbörü evet Mi 9T genel anlamda bana da daha iyi telefon geliyor.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro alıcaksanız fiyatının düşmesini bekleyin.
evet mi9t daha üstün note8 pro muhtemelen bi miktar düşecektir 2.5-3 bandında en iyi seçenek mi9t gibi görünüyor 2-2.5 için note8 pro bayrağı alır muhtemelen
 
Son düzenleme:
Mi 9T daha üstün değil. Diğer konuda da dedim yine diyorum. Note 8 PRO CPU, kamera ve batarya olarak daha iyi bir telefon. Amoled ekran ve CPU arasındaki güç tüketimi yüzünden Note 8 PRO modelinin batarya kapasitesinin daha yüksek olmasi Mi 9T karşısında bir avantaj değil.
 
Mi 9T daha üstün değil. Diğer konuda da dedim yine diyorum. Note 8 PRO CPU, kamera ve batarya olarak daha iyi bir telefon. Amoled ekran ve CPU arasındaki güç tüketimi yüzünden Note 8 PRO modelinin batarya kapasitesinin daha yüksek olmasi Mi 9T karşısında bir avantaj değil.

Ben aynı fikirde değilim daha ne olduğu belli olmayan MediaTek yerine Snapdragon'u gözüm kapalı seçerim birde aradaki performans farkı bu kadar azsa.

Ayrıca ön kamera konusunda note 8 pro bir tık daha iyi olsa da arka kamerada sırf 64 MP yazıyor diye note 8 pro daha iyi olmuyor biri F1.75 diyafram diğeri F1.89 diyafram açıklığı kullanıyor

Uzaktan çekilmiş fotoğraflar konusunda çözünürlük farkından dolayı zoom yapıldığında note 8 pro daha iyi olsada gerek 64MP kameranın her bir fotoğrafının 20-25 mb arası olması fazla yer kaplaması ve
"yakın çekim - gece çekimi - ışık alma" gibi konularda mi 9t'nin daha cezbedici olduğunu söylemeliyim.

Video kayıt seçeneklerine bakıldığında bile Mi 9T Daha fazla seçenek sunuyor.Cidden video çekme kısmında çok daha başarılı.

Batarya konusunda ise 4500'lük note 8 pronun 4000'lik Mi 9t'yi geçeceğini sanmıyorum işlemci ve amoled ekran farkından dolayı.

Ayrıca Note 8 Pro hala yeni bir telefon olduğundan fiyatı oturmadığından dolayı 1-2 ay sonraki fiyatından fazla bir fiyata satılıyor.
 
Son düzenleme:
Ben aynı fikirde değilim.
Aynı fikirde olmaman doğru söylediğin anlamına gelmiyor. O Mediatek G90T, SD 730 modelinden daha güçlü bir model.

Ayrıca ön kamera konusunda Note 8 PRO bir tık daha iyi olsa da arka kamerada sırf 64 MP yazıyor diye Note 8 PRO daha iyi olmuyor biri F1.75 diyafram diğeri F1.89 diyafram açıklığı kullanıyor.
Diyafram aralığına göre kamera belirlenmez. Bende de J7 PRO var, diyaframi 1.7 şimdi çıkıp Note 8 PRO modelinden daha mi iyi diyeceğiz yanlış bilgilendirme yapma. Note 8 PRO modelindeki 64 MP olan sensör, Mi 9T modelindeki sensörden daha iyi.


Yakın çekim - gece çekimi - ışık alma" gibi konularda mi 9t'nin daha cezbedici olduğunu söylemeliyim.
Bu kriterler içinde yine Note 8 PRO daha iyi, yanlış biliyorsun diyaframa göre bu işler olmuyor. Sensör diyaframdan daha önemlidir.

Batarya konusunda ise 4500'lük note 8 pronun 4000'lik Mi 9t'yi geçeceğini sanmıyorum işlemci ve amoled ekran farkından dolayı.
Benim daha önceki mesajlarda yazdığım şeyleri bana tekrar yazma.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı