Xiaomi Mi A2 Lite neden kırılmıyor ve bozulmuyor?

Yer
Çorum
Daha fazla  
Xiaomi Mi A2 Lite cihazımı kaç kere aşırı yüksekten ve çok tehlikeli yerlerden kılıfsız koruyucusuz düşürdüm. Aldığım ilk gün pastanın içine düşürdüm ve tüm delikleri doldu. Temizledik ve sorunsuzdu. Kaç kere su, kolonya kaçtı. YouTube'dan mikrofon temizleme sesi açtık düzeldi. Bir kere arabanın sileceğinin orada unutmuştum telefonuma hortumla su tutuldu. Hiçbir şey olmadı. Az önce de öyle bir düştü ki yüksekten işte kırıldı dedim aldım elime yok sapasağlam. Nokia iksiri içmiş bu cihazı herkese tavsiye ederim ama benim sorum bu cihaz neden kırılmıyor, bozulmuyor? Bu cihazı ne ile ürettiler? Cidden merak ediyorum. 🧿🧿🧿🧿🧿

Xiaomi Mi A2 Lite cihazımı kaç kere aşırı yüksekten ve çok tehlikeli yerlerden kılıfsız koruyucusuz düşürdüm. Aldığım ilk gün pastanın içine düşürdüm ve tüm delikleri doldu. Temizledik ve sorunsuzdu. Kaç kere su, kolonya kaçtı. YouTube'dan mikrofon temizleme sesi açtık düzeldi. Bir kere arabanın sileceğinin orada unutmuştum telefonuma hortumla su tutuldu. Hiçbir şey olmadı. Az önce de öyle bir düştü ki yüksekten işte kırıldı dedim aldım elime yok sapasağlam. Nokia iksiri içmiş bu cihazı herkese tavsiye ederim ama benim sorum bu cihaz neden kırılmıyor, bozulmuyor? Bu cihazı ne ile ürettiler? Cidden merak ediyorum. 🧿🧿🧿🧿🧿
Aynı şekilde bende Redmi Note 7 kullanıyorum. Kaç kere düşürdüm Gram sorun yok. O kadar yazılım attım vs banamısın demedi.

Aynı şekilde bende Redmi Note 7 kullanıyorum. Kaç kere düşürdüm gram sorun yok. O kadar yazılım attım vs bana mısın demedi.

Bende ROM attım da sonra geri orijinal kurdum. MIUI 11 ve saf Android arasında takılıyor.
Bu telefonlar gerçekten iyi. Ucuz da yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de Redmi Pro vardı eskiden. Okulda kaç kere düştü çatlak bile yok. Maalesef bataryası 2,5 seneye öldü. :( İşlemciye bağlıyorum bunu, Helio X25, 10 çekirdekli ve çok ve çabuk ısınıyordu. Zaten ondan sonra 10 çekirdekli X serisinin yapımı durdu.😀
Şimdi 3 senedir Mi 9T kullanıyorum o da düştü birkaç kere ama sağlam. Tabii bunun arkası seramik, daha bir dikkat ediyorum.😅

Bence neden kırılmıyordan önce bir kendini sorgula. Hocam yazık değil mi telefona o kadar senaryoyu nasıl yaşadı bu cihaz?

Bence neden kırılmıyordan önce bir kendini sorgula. Hocam yazık değil mi telefona o kadar senaryoyu nasıl yaşadı bu cihaz?

Hocam, bilmiyorum ama geçen gün de 30-40km hızla telefon tutucusundan düştü bisikletten.
6 kere sekti, 3 metre sürüklendi arabalar üstünden geçmeden yakaladım. Ve ondan yazıyorum hala bir şey yok. Ama günlük kullanımda yaşıyorum yani yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı