Xiaomi Mi A2 vs Mi 8 Lite vs HTC U Ultra

199688

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Arkadaşlar telefonda batarya, kamera, performans kısmında iyi şeyler bekliyorum. Lite serisi modellerin kamerası kötü olduğu için Mi 8 Lite'den uzağım ama işlemcisi, tasarımı beni kendine çekiyor. HTC U Ultra'nın işlemcisi Snapdragon 821, Snapdragon 660'tan çekirdek, MHz bakımından az ama daha yüksek puanlı. HTC U Ultra'nın tasarımı berbat geliyor ama performansı iyi gibi. A2 ise kağıt üstünde kamera olarak çok iyi değerler veriyor ama normalde nasıl bilmiyorum. Sizce bu 3 model arasından hangisi tercih edilmeli? Alternatif öneriniz var mı? @BERWAR

Tasarım olarak Xiaomi Note 6 Pro da güzel, facebook gruplarında güvenilir adamlar 1400 TL'ye bırakıyorlar garantisiz(ithalatçı garantiliden nolcak). Bataryası da yüksek ve bence A2 ile arasında aman aman bir fark yok tabi işlemci hususunda fark var.

SD 821 ve Adreno 530 ikilisi SD 660 ve Adreno 512 modelinden daha güçlü bir yonga.

Arka kamera olarak U Ultra bu modellerden daha iyi, ekran olarakta daha iyi. Batarya olarak U Ultra bu modeller arasinda en kötüsü.

Mi 8 Lite kamera olarak A2 modelinden daha iyi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı