AMOLED ekran 720'nin açığını kapatır mı dersin ?Sahsen A3 alirdim, performans olarak cok fark olacagini sanmiyorum acikcasi, Biri SD665 digeri SD660 yani. Benchmarklarina bakarsan kendi cevabinida bulursun.
Cevabınız için teşekkürler. Birkaç gün öncesine kadar Note 7'yi kestirmiştim şuan A3 almak daha mantıklı geldi tekrardan teşekkürler.Bizim arkadaşlar da bu iki telefon arasında kalıyor.
Neredeyse her gün bunu tartışıyoruzHocam Note 7 IPS panel ama çözünürlüğü yüksek. A3 ise AMOLED ve çözünürlüğü Note 7'ye göre daha düşük ama ben AMOLED alırdım
Batarya konusunda A3 çok daha başarılı bundan emin olabilirsin. Oyunlarda da ikisi birbirine yakın performans verecektir diye düşünüyorum. Aralarında ki AnTuTu puanı farkı zaten 2.000-3.000 arasında (Çok önemli bir etmen değil)
Hocam sonuç olarak ben A3'ün yanındayım. Ayrıca A3 Android 10 alacakken Note 7 hakkında bilgim yok.
Ben Note 7'nin sadece Ekran konusunda iyi olduğunu düşünüyorum. (A3'e göre) Kamera da bile A3 ilerde 3 kamerasıylaAMOLED ekran 720'nin açığını kapatır mı dersin ?
Realme 3 PRO ne kadar bir fiyata sahip acaba önerebileceğiniz bir site/satıcı var mı ?İkisi arasında GPU olarak Mi A3 daha güçlü ama benim önerim ithalatçı garantili alırım derseniz Realme 3 PRO bakmanız olur.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın hocamCevabınız için teşekkürler. Birkaç gün öncesine kadar Note 7'yi kestirmiştim şuan A3 almak daha mantıklı geldi tekrardan teşekkürler.
Kararımı yarın vereceğim. Telefonum eskidi ve üniversite öğrencisiyim maksimum1800 Tl'ye alınabilecek(Türkiye Garantili) telefon varsa hâlâ öneriye açığım.Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın hocamKullanıcı incelemelerini ve yorumlarını okumayı unutmayın. A3 ne kadar iyi olsa da Ekran konusunda şüpheliyim. Keşke daha güzel bir ekran yapsalardı. 1800'e yine alınabilirdi bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.