Xiaomi Mi Band 5 alınır mı?

KannHeil

Hectopat
Mi Band 6 ile 150 TL fiyat farkı var. Bence 150 TL farkı hak etmiyor. Sizce Mi Band 5 alınır mı? Alternatifi var mı vb. 6 mı almalıyım? Cevaplarınızı bekliyorum. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Mi Band 5 alınır. Dün denizde kaybetmeme rağmen çok memnundum. Mi Band 6'ya 380TL bence verilmez. 300'e düşerse Mi Band 6 alınır ama onun dışında Mi Band 5 gerçekten çok başarılı.

Merhaba hocam; Xiaomi mi band 5 gayet güzel bileklik, ilk defa alacaklar Xiaomi mi band 5 alabilir, ama Xiaomi mi band 4 varsa 6 almanız daha mantıklı olacaktır. Burada tamamen bütçe öne çıkıyor hocam. Hepsi güzel cihazlar.

İlk çıktığı zamandan beri Mi Band 5 kullanıyorum. Mi Band 6 çıktığında tabiki ona yükseltmek istedim çünkü Mi Band 5'ten çok memnundum. Fakat aralarında pek bir hoşuma gidecek fark göremedim. Şu an Mi Band 5 alıp kullanın. Mi Band 7 çıkınca güzel bir özellik eklerlerse ona geçersiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı