Xiaomi Mi Band 5 şarjı çok hızlı bitiyor

revo61

Kilopat
Ürünü bugün satın aldım. Şarjı %100 yaptıktan 10 dakika sonra %75'e düştü. Olduğu yerde hiç ellemiyorum 2 dakikada bir şarjı %1 düşüyor. Bu normal mi?

Ürünü bugün satın aldım. Şarjı %100 yaptıktan 10 dakika sonra %75'e düştü. Olduğu yerde hiç ellemiyorum 2 dakikada bir şarjı %1 düşüyor. Bu normal mi?

Normal değil, bende de Xiaomi marka akıllı bileklik var(Mi Band 4C) ve şarjı çok yavaş azalıyor 3-4 gün işimi görüyor yani. Bataryasında sorun oluşmuş olabilir bence en iyisi ürünü değiştirin.

Normal değil, bende de Xiaomi marka akıllı bileklik var(Mi Band 4C) ve şarjı çok yavaş azalıyor 3-4 gün işimi görüyor yani. Bataryasında sorun oluşmuş olabilir bence en iyisi ürünü değiştirin.

Hayır değil, benim mi band 5'i haftada bir şarj ediyorum.

O zaman benlik bir problem yok, cihazı iade etmek en mantıklısı olacak.

Mi Band 7 kullanıcısıyım, 7-8 günde anca bitiyor. Kesinlikle anormal bir durum. Sebebini hiç bilemiyorum nereden aldıysanız eğer internetten değilse aldığınız yere götürün sonuçta garantisi var.

İade işlemi başlattım. İlk defa Xiaomi marka kullanacaktım ama şuan acayip soğudum. Farklı bir markanın modeline yöneleceğim. Yaşadığım sorunla ilgili görselleri görmek isteyen arkadaşlar için yüklüyorum.

10'ar dakika arayla şarjının boşta ne kadar hızlı gittiğini görebilirsiniz.

IMG20221230213718.jpg
IMG20221230214742.jpg
IMG20221230220150.jpg

Hocam bence bu kadar çabuk soğumayın mi band den. Benim altıncı mi band'im ve diğer markalara kıyasla fiyat performans ürünlerdir (Xiaomi markasından nefret ettiğim halde, bileklikleri çok iyidir). Biliyorum tek seferlikte olsa kötü bir olay ama bence bu göz ardı edilebilir.

Arkadaşlar ürünü iade için pazartesi alacaklardı ve ben de bu süre zarfında bir deneme yaptım. Ürüne fabrika reset atıp şarjı bitene kadar bekledim ve uzun süreli şarj ettim. Şuanda ürünün şarjı olması gerektiği gibi hiç azalmıyor neredeyse. Bu tarz cihazlar şarj ettikçe mi kendine geliyor anlayamadım. Sizce hala iade etmeli miyim?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı