Xiaomi Mi Band 5 vs Samsung Galaxy Fit 2

Melih2626

Hectopat
Katılım
12 Nisan 2019
Mesajlar
198
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Makine Mühendisi
Arkadaşlar ikisi arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Samsung Galaxy Fit 2 279 TL ile satılıyor. Sizce hangisini almak mantıklı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Mi Band 5 kullanıyorum. Memnunum, çok güzel özellikleri var. En sevdiğim özelliği hatırlatma yapabiliyorsunuz. Mesela Gaming gecesini hep unutuyordum artık hatırlatıcı kurdum her hafta zamanında bakabiliyorum. Veya gece ne kadar uyudun, ne kadar rüya gördün vb. şeyleri yapabilmesi de herkesten farklı kılıyor sizi.
 
Uygun fiyatı görünce dün Galaxy Fit 2 siparişi verdim. Ekranının daha başarılı olduğu ve 14-21 gün arası pil ömrü vadettiği söyleniyor. Mi Band, Samsung marka telefonumla uyumsuz çalışmıştı önceden. Fit 2 bence başarılı olacak.
 
Tercihimi samsun Galaxy fit 2'den yana kullandım. Aralarında fazla bir fark olmamakla beraber belki 1 tık Mi Band 5 ağır basıyor olabilir (eminde değilim açıkcası). Arayüz tasarımı olarak da Samsung daha hoşuma gitti. Üstelik bir de sepette şansıma indirim denk geldi 259TL'ye aldım. Yorumlarınız içinde ayrıca çok teşekkür ederim. Umarım pişman olmam.

 

Yeni konular

Geri
Yukarı