Xiaomi Mi Band 5'in şarjda patlaması gerçek mi?

1 yıldır kullanıyorum alakası yok. Markaları aşağıya düşürmek için yapıyorlar böyle haberleri.

Mi band'leri yaklaşık 4 senedir kullanıyorum. 2,3 ve şuan 4 kullanıyorum. Bilgisayarda usb ile veya düşük güçlü bir adaptörle şarj ederseniz sorun olmayacaktır.

Mi band'leri yaklaşık 4 senedir kullanıyorum. 2,3 ve şuan 4 kullanıyorum. Bilgisayarda usb ile veya düşük güçlü bir adaptörle şarj ederseniz sorun olmayacaktır.
Arkadaşlar bu arada Mi Band 5 diyorum 4 değil...

Patlayan Mi Band 5'in sahibi onu düzgün kullanmamış olabilir. Yanlış şarj aleti kullanımı, yüksek ısı gibi sebeplerden ötürü yaşanmış olabilir bahsettiğiniz olay. Siz düzgün kullanırsanız muhtemelen sorun olmaz.

Düzgün bir adaptör kullanırsanız sorun çıkmaz.
D-dostum Reddit'te orijinal şarj yazıyor? Arkadaşlar gidip iade edesim var gerçekten korkuyorum. Seve seve aldım bu ürünü. Elimde patlayacak filan falan. Çok evhamlıyım ben.

Adaptör yerine bilgisayarların USB çıkışlarından şarj etmek daha sağlıklı olur. Batarya olduğu için düzgün kullanılmazsa patlayabilir. Tabii bu her bilekliğin patlayacağı anlamına gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…