PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 6 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. Evimizde Smart olmayan bir televizyon var ve bunu Smart yapmak istiyoruz. Sizce bu alet (Mi Box S) ile olur mu? Olursa iyi midir?
Arkadaşlar merhaba. Evimizde Smart olmayan bir televizyon var ve bunu Smart yapmak istiyoruz. Sizce bu alet (Mi Box S) ile olur mu? Olursa iyi midir?
Tulpar Blood Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 189 Makaleler 1 6 Kasım 2020 #2 Hdmi girişi varsa olur. İyi midir sorusunun cevabı cihazdan ne beklediğinize bağlı.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 6 Kasım 2020 #3 Cihazdan televizyonu akıllı yapmasını bekliyoruz. HDMI girişi var. Netflix, YouTube vs. açsın. Beklentimiz bu.
Cihazdan televizyonu akıllı yapmasını bekliyoruz. HDMI girişi var. Netflix, YouTube vs. açsın. Beklentimiz bu.
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Kasım 2020 #4 PustiPowerV2 dedi: Cihazdan televizyonu akıllı yapmasını bekliyoruz. HDMI girişi var. Netflix, YouTube vs. açsın. Beklentimiz bu. Genişletmek için tıkla... 2 aya yakın süredir günde 5-6 saate yakın kullanıyorum. Donma, takılma, ısınma gibi problemlerle karşılaşmadım. Beklentilerinizi de karşılayacaktır.
PustiPowerV2 dedi: Cihazdan televizyonu akıllı yapmasını bekliyoruz. HDMI girişi var. Netflix, YouTube vs. açsın. Beklentimiz bu. Genişletmek için tıkla... 2 aya yakın süredir günde 5-6 saate yakın kullanıyorum. Donma, takılma, ısınma gibi problemlerle karşılaşmadım. Beklentilerinizi de karşılayacaktır.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 6 Kasım 2020 #5 WaIter White dedi: 2 aya yakın süredir günde 5-6 saate yakın kullanıyorum. Donma, takılma, ısınma gibi problemlerle karşılaşmadım. Beklentilerinizi de karşılayacaktır. Genişletmek için tıkla... Peki internet bağlantısını nasıl sağlayabilirim?
WaIter White dedi: 2 aya yakın süredir günde 5-6 saate yakın kullanıyorum. Donma, takılma, ısınma gibi problemlerle karşılaşmadım. Beklentilerinizi de karşılayacaktır. Genişletmek için tıkla... Peki internet bağlantısını nasıl sağlayabilirim?
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Kasım 2020 #6 PustiPowerV2 dedi: Peki internet bağlantısını nasıl sağlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Cihazın kurulumunu yaparken Wi-Fi üzerinden internet bağlantısını yapabilirsiniz.
PustiPowerV2 dedi: Peki internet bağlantısını nasıl sağlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Cihazın kurulumunu yaparken Wi-Fi üzerinden internet bağlantısını yapabilirsiniz.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 6 Kasım 2020 #7 WaIter White dedi: Cihaz kurulum yaparken Wi-Fi üzerinden bağlantısını yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosu ile bağlanmıyor mu? Sadece soruyorum. Ve Wi-Fi menzili ne kadar?
WaIter White dedi: Cihaz kurulum yaparken Wi-Fi üzerinden bağlantısını yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosu ile bağlanmıyor mu? Sadece soruyorum. Ve Wi-Fi menzili ne kadar?
Tulpar Blood Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 189 Makaleler 1 6 Kasım 2020 #8 PustiPowerV2 dedi: Cihazdan televizyonu akıllı yapmasını bekliyoruz. HDMI girişi var. Netflix, YouTube vs. açsın. Beklentimiz bu. Genişletmek için tıkla... Onları çok rahatlıkla açar. Eğer internetten videolarını izlerseniz cihazın gayet hızlı olduğunu göreceksiniz. İçerisinde 2.0ghz arm tabalı işlemci var. Size uzun yıllar sorun çıkartmayacak f/p bir ürün.
PustiPowerV2 dedi: Cihazdan televizyonu akıllı yapmasını bekliyoruz. HDMI girişi var. Netflix, YouTube vs. açsın. Beklentimiz bu. Genişletmek için tıkla... Onları çok rahatlıkla açar. Eğer internetten videolarını izlerseniz cihazın gayet hızlı olduğunu göreceksiniz. İçerisinde 2.0ghz arm tabalı işlemci var. Size uzun yıllar sorun çıkartmayacak f/p bir ürün.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 6 Kasım 2020 #9 Sıkılınca oyun da oynarsınız. İçinde birkaç oyun da var.
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 6 Kasım 2020 #10 Çok güzel cihaz bence alınır.