Xiaomi Mi Box s Wi-Fi

Destek Lazım

Centipat
Bizim buraya gelen altyapı 16Mbps'yi destekliyor. Box s i asıl modemden 15-20 metre uzaklıkta bir TV'ye bağlıyacağım yeterli olur mu eğer olmazsa yine Xiaomi'nin Wi-Fi çoğaltıcısını kullanacağım ne kadar bir Mbps sağlar bana tahminen ve bunun üzerinden GeForce NOW'a giriş yapmayı düşünüyorum merak etmeyin GeForce NOW gayet iyi kullanılabiliyor.

Wi-Fi sinyal güçlendirici ile Mi Box kullanıyorum. İnterneti yavaşlatıyor haberin olsun. Direk bağlayınca 50-60 MB olan net 20'lere kadar düşüyor ama çekmiyor diye mecbur kullanıyorum.

WI-FI genişleticinin kalitesine göre hız değişebilir. Xiaominin küçük wifi genişleticisi hızı epey düşürüyordu. Mi Box S var ama 15 20 metre aralığında değil. O yüzden hız konusunda ne olur bir şey diyemem. Tabi bu durum modeminizin WI-FI kalitesine de bağlı olacaktır.

Eğer kablo çekebilirseniz gerekli aparatı alarak ethernet kablosu ile max hız alabilirsiniz. Tabi eğer WI-FI yeterli gelmezse.

WI-FI genişleticinin kalitesine göre hız değişebilir. Xiaominin küçük wifi genişleticisi hızı epey düşürüyordu. Mi Box S var ama 15 20 metre aralığında değil. O yüzden hız konusunda ne olur bir şey diyemem. Tabi bu durum modeminizin WI-FI kalitesine de bağlı olacaktır.

Eğer kablo çekebilirseniz gerekli aparatı alarak ethernet kablosu ile max hız alabilirsiniz. Tabi eğer WI-FI yeterli gelmezse.
Aynen ufak olan direk prize takılan var bende.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı