Xiaomi Mi Earbuds Basic 2 TWS alınır mı?

MORTEUX

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bu kulaklığı almak istiyorum 200TL bandında, PC'ye takacağım ve PC de Bluetooth özelliği olmadığı için dongle alacaktım sizce dongle işimi görür mü yoksa sıkıntı çıkarır mı? Yoksa PC için 400-500TL bandında kablolu kulaklık mı alayım (CH321 mesela)? Şimdi kullandığım kablolu kulaklık kulağımı aşırı derecede acıtıyor diye Bluetooth kulaklığa geçmek istiyordum. Kulaklığım çakma bir kulaklık, ondan olduğunu biliyorum sadece olarak içime korku düştü orijinal alsam bile aynı sorunu yaşar mıyım diye:(

Orjinal basic 2 dizüstümde kullanıyorum bazen kısa bir süre bilgisayardan ses gelmediğinde bağlantı kopuyor tekrar bağlamak zorunda kalıyorum. Bende durum böyle.

Orjinal basic 2 dizüstümde kullanıyorum bazen kısa bir süre bilgisayardan ses gelmediğinde bağlantı kopuyor tekrar bağlamak zorunda kalıyorum. Bende durum böyle.
Yorumunuz için teşekkürler hocam, sizce kablolu mu almalıyım yalnızca pc için kullanıcam??

Yorumunuz için teşekkürler hocam, sizce kablolu mu almalıyım yalnızca pc için kullanıcam??
Ben kablolu kulaklık kullanıyorum aslında hiç fena değil. Oyun oynuyorsan mutlaka kafa üstü kablolu kulaklık öneririm çünkü uzun süreli kulak içi kulaklık kullanımlarında insanın kulağı acımaya başlıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı