Xiaomi Mi Note 10 alınır mı?

Xesstiano

Megapat
Bu zamana kadar hep Samsung cihaz kullandım. Hem biraz farklılık olsun hem de Mi Band 4 ve Mi Airdots ile takım yapmak istememden dolayı Xiaomi bir cihaz almak istiyorum. Almışken de iyisi olsun istiyorum. Fiyatı 4900-4800 TL civarında 4500'e kadar inmesini bekleyeceğim muhtemelen. Kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini, sevdikleri ve sevmedikleri yönlerini anlatırlarsa sevinirim. Kullanmayanlar da ''şunu aklında tutmanda fayda var'' diyecekleri bir nokta varsa belirtirlerse çok mutlu olurum. İyi forumlar :)

Kamera olarak S10 serisi ve P30 serisiyle kapışacak kadar iyi bir kameraya sahip. Donanım olarak aynı şeyi diyemem. Bu cihazın garantisiz spot modelleri 3100-3200 TL fiyatına bulunuyor.

SD 730G kullanan bir cihazın bu kadar pahalı olmaması gerekirdi.

Kamera olarak S10 serisi ve P30 serisiyle kapışacak kadar iyi bir kameraya sahip. Donanım olarak aynı şeyi diyemem. Bu cihazın garantisiz spot modelleri 3100-3200 TL fiyatına bulunuyor.

SD 730G kullanan bir cihazın bu kadar pahalı olmaması gerekirdi.
Garanti işini ciddiye alıyorum o yüzden pek garantisizlere bulaşma taraftarı değilim. SD 730G konusunda haklısınız. 855'ten geri kalır fazla yönü yok diye okumuştum bir yerde. Fotoğraf işleme konusunda geride kalıyor. 5 saniyeye kadar çıkabiliyormuş 108 MP modunda işleme süresi. Benim için aşırı bir sorun değil ben ekranı için alacağım muhtemelen ekranına övgüler yağdıranlar çok fazla.

SD 855 onu ezer geçer, GPU tarafı bir de işin içinde. Fotoğraf işleme konusunda evet iyi değil temel sebebi de işlemci yetersizliği. SD 730G kötü işlemci değil lakin bir SD 845-855 değil, SD 835 gücünde bir model, GPU olarak SD 835 modelinden geride.

S10e ve S10 cihazlarına da bakabilirsin. Batarya olarak Mi Note 10 kadar iyi değiller yalnız.

SD 855 onu ezer geçer, GPU tarafı bir de işin içinde. Fotoğraf işleme konusunda evet iyi değil temel sebebi de işlemci yetersizliği. SD 730G kötü işlemci değil lakin bir SD 845-855 değil, SD 835 gücünde bir model, GPU olarak SD 835 modelinden geride.

S10e ve S10 cihazlarına da bakabilirsin. Batarya olarak Mi Note 10 kadar iyi değiller yalnız.
Şimdiye kadar hep Samsung kullandım ve biraz sıktı açıkçası. Normalde S10 alacaktım fakat araya bir durum girdi ve iyice sarktı. Yakın zamanda da S20 serisi tanıtılacak diye biliyorum. Fazla oyun oynayan bir insan da değilim 730G bana fazlasıyla yeterli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı