Xiaomi Mi Note 10 garantisi yokken ücreti karşılığında tamir edilir mi?

Vultiny

Centipat
Mi Note 10 telefon kullanmaktayım. Telefonu garantisiz bir şekilde aldım. Telefonu aldıktan iki ay içerisinde güncellemelerden sonra kamerası arızalandı. En azından ben güncellemelerden sanmıştım. Onlarca farklı ROM denedikten sonra anladım ki sorun donanımda. Kamerasını yaptırmak için Xiaomi'nin kendi teknik servisine versem telefonu, ücret karşılığında yaparlar mı? Böyle bir hizmetleri bulunuyor mu? Bilgisi olan varsa lütfen bekliyorum.

Açıkcası 800-1000 TL fiyatlarına kadar ödemeye razıyım. Daha önce telefoncuya eski telefonumu yaptırdığımda telefon elimde kaldı. Bir daha böyle bir risk almak istemiyorum. Demeniz o ki servis ücret karşılığında böyle bir iş yapıyor ? Doğru anlamış mıyım ?

Açıkcası 800-1000 TL fiyatlarına kadar ödemeye razıyım. Daha önce telefoncuya eski telefonumu yaptırdığımda telefon elimde kaldı. Bir daha böyle bir risk almak istemiyorum. Demeniz o ki servis ücret karşılığında böyle bir iş yapıyor? Doğru anlamış mıyım?

Her servis yapar. Servis dediğim yerde bir telefon işi yapan yer. Dediğim gibi telefon servisi yüksek fiyat çekecektir. Ben Samsung monitörürümü ekrana elektrik geliyor görüntü gelmiyor diye belki 4 sene önce servise yolladım. 490 TL fiyat çekti. Yaptırmadım. Şubeden teslim aldım. Normal bir TV işiyle uğraşan esnaf 100 TL'ye yaptı. 2 sene sonra yine bozuldu bu sefer 150 TL'ye yaptı. Hala kullanıyorum. Eski telefonunuzun markası neydi bilmiyorum ama bu konuda ben hep Samsung kullanıyorum. Ailecek diyebiliriz. Annemde S3 mini bile hala çalışıyor:)Babam J5 bende S7 var. Geçen sene s7mi tamire vermiştim. Ekran değişimi batarya şarj soketi arka kapak değişimi için 400 TL istedi oldu. İnşallah senin içinde sorun çıkmaz yaptırırısın.

Son düzenleme:
Açıkcası 800-1000 TL fiyatlarına kadar ödemeye razıyım. Daha önce telefoncuya eski telefonumu yaptırdığımda telefon elimde kaldı. Bir daha böyle bir risk almak istemiyorum. Demeniz o ki servis ücret karşılığında böyle bir iş yapıyor ? Doğru anlamış mıyım ?
KVK'ya götür, fakat test için İstanbul'a gönderiyorlar ve ona göre fiyat veriyorlar. Ben maksimum 500 lira tutacağını düşünüyorum. İnternwtten kamera modülünü alıp kendin de takabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı