Fall Out Strake
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Geçen bir "SE vs. mi Note 10 Lite" postu açmıştım kendim için.
Daha sonra kardeşim de kendine telefon almaya karar verdi.
Bu postu onun için açıyorum ve anladığınız üzere mi Note 10 Lite mi Realme 6 Pro mu diye soruyorum.

Dediğim gibi şu an en önemli şey kronik herhangi bir sorunu olmaması veya arayüzünde bir sorun olmaması. Çünkü yanında ben olmayacağımdan sorun yaşamasını istemiyorum.(Sensör sorunu çok büyük bir problem değil fakat arayüzünde kasmaya başlama veya arayüzde gezerken lag olsun istemiyoruz.)
Lütfen iki telefondan birini seçerseniz sevinirim.
Daha sonra kardeşim de kendine telefon almaya karar verdi.
Bu postu onun için açıyorum ve anladığınız üzere mi Note 10 Lite mi Realme 6 Pro mu diye soruyorum.
- Telefonun yazılımsal bir problemi olmasın ben şehir dışında olacağımdan sorun yaşarsa yardım edecek pek kimsesi yok. Kısaca akıcı ve sorunsuz bir arayüzü istiyoruz.
- Derslerinden dolayı çok oyun oynayamıyor fakat arada PUBG gibi oyunları orta ayarlarda kasmadan oynamak istiyor aynı zamanda ısınmaması gerekiyor.
- Batarya performansı önemli ama zaten günün sonunda şarja takacak. Yani şarj konusunda iki cihazda günü kurtarır diye düşünüyorum?
- Inanılmaz iyi bir kamera performansı beklemiyoruz ama merak ettik. Hangisinin kamerası daha iyi?
Dediğim gibi şu an en önemli şey kronik herhangi bir sorunu olmaması veya arayüzünde bir sorun olmaması. Çünkü yanında ben olmayacağımdan sorun yaşamasını istemiyorum.(Sensör sorunu çok büyük bir problem değil fakat arayüzünde kasmaya başlama veya arayüzde gezerken lag olsun istemiyoruz.)
Lütfen iki telefondan birini seçerseniz sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: