Xiaomi Mi Note 10 Pro Nasıldır?

Çakma telefon o kadar gitmez demek yerine gidip düzgün bir telefon demesi lazım diye düşünüyorum.
Doğru yorum bu olmalı zaten, bu telefonlar replika değil çakma telefon diyesin. 5000 TL fiyatına aldığın ürün neyse bu da odur. Her şeyleri aynı, tamamen aynı telefonlar.

Modlar sağolsun konuyu açma isteği atar atmaz şaaak diye vurdu cezayı. Fikirlerini yazan herkese çok teşekkür ediyorum. Kayıt işini illegal olarak halledeceğiz. Kusura bakmayın sayın devlet yöneticileri bu TC şartlarında sizin egoist kararlarınız yüzünden 1500TL'yi çöpe atacak değiliz.

Bu telefonu kullanan birisi cevap yazabilir mi lütfen? Ben bundan önce Redmi Note 7 kullanmıştım, video çekim kalitesi (daha doğrusu mikrofonu) inanılmaz kötüydü. Bir konsere gittiğimde ya da bir ortamda müzik çalarken kamera kaydı yapamıyordum. Hoparlör patlak gibiydi. Bunda da böyle bir sıkıntı var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı