Xiaomi Mi Piston Mikrofon Testi

Yer
İstanbul
Kullanan varsa bir ses kayıtı vs. atabilir mi? Bu kulaklığı almayı düşünüyorum ama izlediğim videoların hiçbirisinde mikrofon testi yapmamışlar. Merakımı gideremedim, yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şunu söyliyim mikrofonlar kişinin kullandığı ses kartı,yazılım vb. özelliklere görede performansı değişebilir. Ben bir tane mikrofon almıştım youtube da genel olarak sesi iyidi ancak eve geldiğimde mikrofon cızırtı yapıyordu şunu farkettim laptopum şarjdayken mikrofon cızırtı yapıyor değilken yapmıyor yani mikrofonu etkileyebilen çok değişik faktörler var en iyisi alıp evde denemeniz olmadı iade edersiniz. Bu arada hala şarjdayken cızırtı yapmasının çözümünü bulamadım 2 sene oluyor.

Mikrofonun sıradan bir ses kalitesi var, sert rüzgarda seste alıyor. Mikrofon için bu fiyat bazında artı özelliklere sahip ürün bulamazsınız, hoparlör kalitesi bakımından diğer ürünlerden önde.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı