Xiaomi Mi Router 4A ile 5GHz elde edilir mi?

dogu16

Megapat
Yer
Balıkesir, Turkey
Merhaba, VDSL altyapım var ve TP-Link TD-W9970V3 modeme sahibim. 60Mbps civarında bir hız alıyorum. Öğrendiğim kadarıyla modemim sadece 2.4 GHz destekliyormuş. XCloud'dan stream ile oyun oynuyorum. Xiaomi Mi Router 4A alıp kabloyla modeme bağlasam 5GHz elde eder miyim? Ve bunun xCloud performansına bir etkisi olur mu?

5 Ghz özelliğe sahip wifi cihazlardan bağlanabilirsiniz. Performans olarak bir süre kullandıktan sonra belli olur. Normalde maksimum hızı alırsınız.
Teşekkürler. Hızın değişeceğini sanmıyorum altyapım yüzünden. Zaten şu anki modem de 300Mbps’ye kadar destekliyor diye biliyorum. Hız değişmese de yine bir performans değişimi olur mu?

Teşekkürler. Hızın değişeceğini sanmıyorum altyapım yüzünden. Zaten şu anki modem de 300Mbps’ye kadar destekliyor diye biliyorum. Hız değişmese de yine bir performans değişimi olur mu?
Wifi olarak 5 ghz de daha iyi verim alırsınız. 2.4 te olan düşük hız veya dalgalanmalar 5 Ghz de genelde olmaz. Daha rahat kullanırsınız.

Wifi olarak 5 ghz de daha iyi verim alırsınız. 2.4 te olan düşük hız veya dalgalanmalar 5 Ghz de genelde olmaz. Daha rahat kullanırsınız.
Tekrardan teşekkür ediyorum. Son olarak bu ürün işimi görür değil mi? Yanlış bir şey almak istemiyorum.

1200Mbps yazıyor ama sanırım max 100 destekliyormuş anladığım kadarıyla. Gerçi internet hızım da 100’den fazla değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı