f12wx Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 823 Çözümler 4 16 Temmuz 2024 #11 magicspears dedi: Attığınız R4AC olan Giga değil. 100 mbit destekliyor. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada kini alayım mı? Çünkü 100TL kuponla 550 TLye geliyor. Yoksa amazondan almak mı mantıklı?
magicspears dedi: Attığınız R4AC olan Giga değil. 100 mbit destekliyor. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada kini alayım mı? Çünkü 100TL kuponla 550 TLye geliyor. Yoksa amazondan almak mı mantıklı?
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.785 Çözümler 70 Yer İzmir 16 Temmuz 2024 #12 f12wx dedi: Hepsiburada kini alayım mı? Çünkü 100TL kuponla 550 TLye geliyor. Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz tabii. Ben kullanıyorum gayet memnunum. 649 lira fiyat kuponla 550 liraya gelmesi çok iyi bence.
f12wx dedi: Hepsiburada kini alayım mı? Çünkü 100TL kuponla 550 TLye geliyor. Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz tabii. Ben kullanıyorum gayet memnunum. 649 lira fiyat kuponla 550 liraya gelmesi çok iyi bence.
f12wx Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 823 Çözümler 4 16 Temmuz 2024 #13 magicspears dedi: Alabilirsiniz tabii. Ben kullanıyorum gayet memnunum. 649 lira fiyat kuponla 550 liraya gelmesi çok iyi bence. Genişletmek için tıkla... Hocam bu hepsiburada ki ürün yenileyeci yani kablosuz şekilde yan odadan modeme bağlanıp sonra kabloyla pc ye iletilecek şekilde çalışıyor değil mi?
magicspears dedi: Alabilirsiniz tabii. Ben kullanıyorum gayet memnunum. 649 lira fiyat kuponla 550 liraya gelmesi çok iyi bence. Genişletmek için tıkla... Hocam bu hepsiburada ki ürün yenileyeci yani kablosuz şekilde yan odadan modeme bağlanıp sonra kabloyla pc ye iletilecek şekilde çalışıyor değil mi?
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.785 Çözümler 70 Yer İzmir 16 Temmuz 2024 #14 f12wx dedi: Hocam bu hepsiburada ki ürün yenileyeci yani kablosuz şekilde yan odadan modeme bağlanıp sonra kabloyla pc ye iletilecek şekilde çalışıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet iki türlü de çalışıyor. Modeme kablosuz bağlayıp sonra hem kablolu hem kablosuz bağlantı yapılıyor.
f12wx dedi: Hocam bu hepsiburada ki ürün yenileyeci yani kablosuz şekilde yan odadan modeme bağlanıp sonra kabloyla pc ye iletilecek şekilde çalışıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet iki türlü de çalışıyor. Modeme kablosuz bağlayıp sonra hem kablolu hem kablosuz bağlantı yapılıyor.
f12wx Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 823 Çözümler 4 16 Temmuz 2024 #15 magicspears dedi: Evet iki türlü de çalışıyor. Modeme kablosuz bağlayıp sonra hem kablolu hem kablosuz bağlantı yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Modeme kablosuz bağlayacağım 1 oda uzakta olacak modem, ne kadar düşüş yaşanır?
magicspears dedi: Evet iki türlü de çalışıyor. Modeme kablosuz bağlayıp sonra hem kablolu hem kablosuz bağlantı yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Modeme kablosuz bağlayacağım 1 oda uzakta olacak modem, ne kadar düşüş yaşanır?
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.785 Çözümler 70 Yer İzmir 16 Temmuz 2024 #16 f12wx dedi: Modeme kablosuz bağlayacağım 1 oda uzakta olacak modem, ne kadar düşüş yaşanır? Genişletmek için tıkla... Çok fazla olmaz. Bende 2 mbit düştü sadece.
f12wx dedi: Modeme kablosuz bağlayacağım 1 oda uzakta olacak modem, ne kadar düşüş yaşanır? Genişletmek için tıkla... Çok fazla olmaz. Bende 2 mbit düştü sadece.
f12wx Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 823 Çözümler 4 16 Temmuz 2024 #17 magicspears dedi: Çok fazla olmaz. Bende 2 mbit düştü sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkürler çok yardım ettiniz saolun. Başka önerebileceğiniz model varsa açığım.
magicspears dedi: Çok fazla olmaz. Bende 2 mbit düştü sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkürler çok yardım ettiniz saolun. Başka önerebileceğiniz model varsa açığım.