f12wx
Hectopat
Hepsiburada kini alayım mı? Çünkü 100TL kuponla 550 TLye geliyor. Yoksa amazondan almak mı mantıklı?Attığınız R4AC olan Giga değil. 100 mbit destekliyor.
Hepsiburada kini alayım mı? Çünkü 100TL kuponla 550 TLye geliyor. Yoksa amazondan almak mı mantıklı?Attığınız R4AC olan Giga değil. 100 mbit destekliyor.
Alabilirsiniz tabii. Ben kullanıyorum gayet memnunum. 649 lira fiyat kuponla 550 liraya gelmesi çok iyi bence.Hepsiburada kini alayım mı? Çünkü 100TL kuponla 550 TLye geliyor.
Hocam bu hepsiburada ki ürün yenileyeci yani kablosuz şekilde yan odadan modeme bağlanıp sonra kabloyla pc ye iletilecek şekilde çalışıyor değil mi?Alabilirsiniz tabii. Ben kullanıyorum gayet memnunum. 649 lira fiyat kuponla 550 liraya gelmesi çok iyi bence.
Evet iki türlü de çalışıyor. Modeme kablosuz bağlayıp sonra hem kablolu hem kablosuz bağlantı yapılıyor.Hocam bu hepsiburada ki ürün yenileyeci yani kablosuz şekilde yan odadan modeme bağlanıp sonra kabloyla pc ye iletilecek şekilde çalışıyor değil mi?
Modeme kablosuz bağlayacağım 1 oda uzakta olacak modem, ne kadar düşüş yaşanır?Evet iki türlü de çalışıyor. Modeme kablosuz bağlayıp sonra hem kablolu hem kablosuz bağlantı yapılıyor.
Çok fazla olmaz. Bende 2 mbit düştü sadece.Modeme kablosuz bağlayacağım 1 oda uzakta olacak modem, ne kadar düşüş yaşanır?
Hocam çok teşekkürler çok yardım ettiniz saolun. Başka önerebileceğiniz model varsa açığım.Çok fazla olmaz. Bende 2 mbit düştü sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.