Xiaomi Mi Stick alınır mı?

yayaya

Hectopat
Daha fazla  
Şu an 300TL fiyatı var. Mart ayinda birine hediye almak istiyorum. Fiyatı düşer mi? Bu fiyata değer mi? Kullananlar ne dusunuyor?

Xiaomi'nin genel olarak tüm ürünlerinden memnunum.
Alırken de kullanırken de hiçbir sıkıntı çekmedim.
Ayrıca ürün malzemesi olarak kaliteli.

Kesinlikle alınır, harika bir ürün. Hayırlı olsun.

Sanırım @Yiğit Gençer hocam alacaktı.
Ben aldım ve kullanıma başladım. Bu arada içinde tarayıcı yüklü olarak gelmiyor, ama YouTube üzerinde biraz araştırma yaparak siz de kurabilirsiniz.
Kullanım: Gerçekten harika bir cihaz, ek olarak kendim Netflix aldım ve önceden olan TV+ üyeliğimle birlikte artık TV'nin kendi uydusunu kullanmıyorum.
Hayırlı olsun.

Ben aldım ve kullanıma başladım. Bu arada içinde tarayıcı yüklü olarak gelmiyor, ama YouTube üzerinde biraz araştırma yaparak siz de kurabilirsiniz.
Kullanım: Gerçekten harika bir cihaz, ek olarak kendim Netflix aldım ve önceden olan TV+ üyeliğimle birlikte artık TV'nin kendi uydusunu kullanmıyorum.
Hayırlı olsun.

Film izleyebiliyor musun hocam? PC'yi odadan odaya tasimak istemiyorum da mi stickdeki tarayici uzerinden film izleyebilir miyim? Kasma donma olur mu? Bir de Wi-Fi çekmiyor diyorlar bir sorun yasadiniz mi?

Film izleyebiliyor musun hocam? PC'yi odadan odaya tasimak istemiyorum da mi stickdeki tarayici uzerinden film izleyebilir miyim? Kasma donma olur mu? Bir de Wi-Fi çekmiyor diyorlar bir sorun yasadiniz mi?
Wi-Fi için hiç bir sorun yaşamadım.
Ürünün kendi üzerin de tarayıcı yok, YouTube üzerinde biraz araştırma yaparak Chrome kurulumu yapabilirsin. Ben kasma donma yaşamadım. 4k izlediğim olmadı. (Kullandığım TV 1080p çözünürlüğe sahip.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı