Abuzer3257 Picopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 57 17 Eylül 2023 #11 tunorno dedi: Niyetiniz tarayıcı üzerinden dizi sitelerine erişmekse tarayıcı önbelleği yetersiz kalıp videoyu durdurabiliyor. Bu tarz stream siteleri için uygun bir tercih olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Mi box da olur mu?
tunorno dedi: Niyetiniz tarayıcı üzerinden dizi sitelerine erişmekse tarayıcı önbelleği yetersiz kalıp videoyu durdurabiliyor. Bu tarz stream siteleri için uygun bir tercih olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Mi box da olur mu?
tunorno Megapat Katılım 23 Şubat 2016 Mesajlar 301 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #12 Bilmediğim için yorum yapamıyorum hocam. Stick ile yaşadığım şeyi aktarıyorum. Çok farklı cihazlar değiller.
Bilmediğim için yorum yapamıyorum hocam. Stick ile yaşadığım şeyi aktarıyorum. Çok farklı cihazlar değiller.
Abuzer3257 Picopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 57 18 Eylül 2023 #13 Hyperionx dedi: Eskidi artik. https://www.hepsiburada.com/next-4k-android-tv-stick-pm-HBC00002392SZ Genişletmek için tıkla... Bunu önerir misiniz?
Hyperionx dedi: Eskidi artik. https://www.hepsiburada.com/next-4k-android-tv-stick-pm-HBC00002392SZ Genişletmek için tıkla... Bunu önerir misiniz?
Hyperionx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1.476 Çözümler 7 18 Eylül 2023 #14 Abuzer3257 dedi: Bunu önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... mi stick'i 2 sene kullandim, cok yavaslamisti artik. Bunu 5 aydir kullaniyorum tas gibi, 7 saattir acik yanda film oynuyor hicbir takilma kasma yok.
Abuzer3257 dedi: Bunu önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... mi stick'i 2 sene kullandim, cok yavaslamisti artik. Bunu 5 aydir kullaniyorum tas gibi, 7 saattir acik yanda film oynuyor hicbir takilma kasma yok.
Abuzer3257 Picopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 57 18 Eylül 2023 #15 Hyperionx dedi: Mi Stick'i 2 sene kullandim, cok yavaslamisti artik. Bunu 5 aydir kullanıyorum tas gibi, 7 saattir acik yanda film oynuyor hiçbir takilma kasma yok. Genişletmek için tıkla... Evet, güzele benziyor bunu alacağım mesajınızı çözüm olarak işaretleyeyim.
Hyperionx dedi: Mi Stick'i 2 sene kullandim, cok yavaslamisti artik. Bunu 5 aydir kullanıyorum tas gibi, 7 saattir acik yanda film oynuyor hiçbir takilma kasma yok. Genişletmek için tıkla... Evet, güzele benziyor bunu alacağım mesajınızı çözüm olarak işaretleyeyim.