Xiaomi Mi Stick alınır mı?

Daha fazla  
Xiaomi mi TV stick Full HD Android medya Player (Xiaomi Türkiye garantili)

Arkadaşlar lınkte verılen ürün performansı nasıldır? Sizce satın alınır mı?

Alabiliyorsanız box halini alın stickler çabuk ısınıyor ve uzun kullanımda kasabilir.

Xiaomi mi TV stick Full HD Android medya Player (Xiaomi Türkiye garantili)

Arkadaşlar lınkte verılen ürün performansı nasıldır? Sizce satın alınır mı?

O fiyata Mi Stick ya da kutu versiyonu farketmez alınmaz, şu anda şu cihaz 1700'e alınabiliyorken (hatta 2500'e kadar alınabilir Next Start Pro 4K)

O fiyata Mi Stick'ya da kutu versiyonu fark etmez alınmaz, şu anda şu cihaz 1700'e alınabiliyorken (hatta 2500'e kadar alınabilir Next start Pro 4K)

İade ettim Next 4K kırpılmış bir ürün. Rockteck chipli cihazın bayağı yolunmuş budanmış hali içinde donanımları koruyucu sogutucu bloklar bile yok. Ayrıca Google TV arayüzü o donanıma çok ağır geliyor gördüğüm kadarıyla. Gereksiz yere hype edilmiş bir ürün fiyatından dolayı.

İade ettim Next 4K kırpılmış bir ürün. Rockteck chipli cihazın bayağı yolunmuş budanmış hali içinde donanımları koruyucu sogutucu bloklar bile yok. Ayrıca Google TV arayüzü o donanıma çok ağır geliyor gördüğüm kadarıyla. Gereksiz yere hype edilmiş bir ürün fiyatından dolayı.

Yeni çıkan Next Start Pro 4K'yı mı iade ettiniz? (Eski versiyonu düz Next Start 4K). Soğutma konusunda evet haklısınız özel bir donanımı yok ama bu cihazı sadece Streaming (Netflix, Youtube, Disney, IP TV vs vs) için kullanmayacak mısınız? Cihazı ısıtacak yoracak hangi uygulamaları kullanacaksınız?

Ben Amazon Fire TV Stick 4K kullanıyorum mesela onda da özel bir soğutma sistemi yok ama donma falan hiç yaşamıyorum çünkü Nvidia Shield ya da 5-6K lık cihazlardaki gibi bir beklentim yok bu fiyat bandında, temelde streaming servisleri için kullanıyorum.

Bu arada Google TV arayüzü çok ağır geliyor demişsiniz, eğer öyle bir sorun yaşadıysanız aldığınız cihazda sorun olmuş olabilir, bırakın bu 4K Pro versiyonunu, Next Start 4K ilk versiyonunda bile ağır arayüz gibi bir kronik problem duymadım.

2 tanıdığıma Next Start 4K aldım 1 yıldır falan kullanıyorlar gayet memnunlar. Başka bir tanıdığıma da yukarıda önerdiğim yeni versiyonunu aldım o da sorunsuz kullanıyor. Cihazları tanıdıklara teslim etmeden önce deneme sansım oldu arayüzleri gayet akıcıydı.

Son olarak sizi Next Start 4K lar tatmin etmediyse tavsiyem Mi Sticklerden tamamen uzak durmanız. Hele hele konuda sorduğunuz 1080p versiyonunu kesinlikle almayın. Kutu versiyonları belki bir nebze kabul edilebilir ama ben Next Start'ın eski versiyonunu bile Mi Box S2'ye tercih ediyorum.

Dreamstar Nova, Homatics vs bakabilirsiniz alternatif cihazlar olarak.

Yeni çıkan Next start Pro 4K'yı mı iade ettiniz? (eski versiyonu düz Next start 4K). Soğutma konusunda evet haklısınız özel bir donanımı yok ama bu cihazı sadece streaming (Netflix, YouTube, Disney, IP TV vs.) İçin kullanmayacak mısınız? Cihazı ısıtacak yoracak hangi uygulamaları kullanacaksınız?

Ben Amazon fire TV stick 4K kullanıyorum mesela onda da özel bir soğutma sistemi yok ama donma falan hiç yaşamıyorum çünkü NVIDIA Shield'ya da 5-6klık cihazlardaki gibi bir beklentim yok bu fiyat bandında, temelde streaming servisleri için kullanıyorum.

Bu arada Google TV arayüzü çok ağır geliyor demişsiniz, eğer öyle bir sorun yaşadıysanız aldığınız cihazda sorun olmuş olabilir, bırakın bu 4K Pro versiyonunu, Next start 4K ilk versiyonunda bile ağır arayüz gibi bir kronik problem duymadım.

2 tanıdığıma Next start 4K aldım 1 yıldır falan kullanıyorlar gayet memnunlar. Başka bir tanıdığıma da yukarıda önerdiğim yeni versiyonunu aldım o da sorunsuz kullanıyor. Cihazları tanıdıklara teslim etmeden önce deneme sansım oldu arayüzleri gayet akıcıydı.

Son olarak sizi Next start 4K'lar tatmin etmediyse tavsiyem Mi Stick'lerden tamamen uzak durmanız. Hele hele konuda sorduğunuz 1080p versiyonunu kesinlikle almayın. Kutu versiyonları belki bir nebze kabul edilebilir ama ben Next Start'ın eski versiyonunu bile Mi Box S2'ye tercih ediyorum.

Dreamstar Nova, homatics vs bakabilirsiniz alternatif cihazlar olarak.

Kardeşim ben ahım şahım bir uygulama kurmadım. YouTube kodı ve Nova Media Player kurdum ve 2.nesıl cıhazdı üstünde onlarca uygulama kurulu olsa anlarım ancak yükül üygulamalardan kaldırdım yetmedi geliştirici seçeneklerınden CPU'yu performans moduna alıp 1200 MHz'den 1700 MHz yaptım hala takılıyor. Bu cihaz gerçekten hızlı değil.
Google TV bu donanıma ağır gelıyor.

Yeni çıkan Next start Pro 4K'yı mı iade ettiniz? (eski versiyonu düz Next start 4K). Soğutma konusunda evet haklısınız özel bir donanımı yok ama bu cihazı sadece streaming (Netflix, YouTube, Disney, IP TV vs.) İçin kullanmayacak mısınız? Cihazı ısıtacak yoracak hangi uygulamaları kullanacaksınız?

Ben Amazon fire TV stick 4K kullanıyorum mesela onda da özel bir soğutma sistemi yok ama donma falan hiç yaşamıyorum çünkü NVIDIA Shield'ya da 5-6klık cihazlardaki gibi bir beklentim yok bu fiyat bandında, temelde streaming servisleri için kullanıyorum.

Bu arada Google TV arayüzü çok ağır geliyor demişsiniz, eğer öyle bir sorun yaşadıysanız aldığınız cihazda sorun olmuş olabilir, bırakın bu 4K Pro versiyonunu, Next start 4K ilk versiyonunda bile ağır arayüz gibi bir kronik problem duymadım.

2 tanıdığıma Next start 4K aldım 1 yıldır falan kullanıyorlar gayet memnunlar. Başka bir tanıdığıma da yukarıda önerdiğim yeni versiyonunu aldım o da sorunsuz kullanıyor. Cihazları tanıdıklara teslim etmeden önce deneme sansım oldu arayüzleri gayet akıcıydı.

Son olarak sizi Next start 4K'lar tatmin etmediyse tavsiyem Mi Stick'lerden tamamen uzak durmanız. Hele hele konuda sorduğunuz 1080p versiyonunu kesinlikle almayın. Kutu versiyonları belki bir nebze kabul edilebilir ama ben Next Start'ın eski versiyonunu bile Mi Box S2'ye tercih ediyorum.

Dreamstar Nova, homatics vs bakabilirsiniz alternatif cihazlar olarak.

Cihaz zagten ısınına bir model ayrıca çok sıcak bir, r memlektte oturuyorum.

Kardeşim ben ahım şahım bir uygulama kurmadım. YouTube kodı ve Nova Media Player kurdum ve 2.nesıl cıhazdı üstünde onlarca uygulama kurulu olsa anlarım ancak yükül üygulamalardan kaldırdım yetmedi geliştirici seçeneklerınden CPU'yu performans moduna alıp 1200 MHz'den 1700 MHz yaptım hala takılıyor. Bu cihaz gerçekten hızlı değil.
Google TV bu donanıma ağır gelıyor.

Cihaz zagten ısınına bir model ayrıca çok sıcak bir, r memlektte oturuyorum.

Herneyse hocam ben üreticisi ya da satıcısı değilim. Ben de tam tersini söylüyorum, size gelen cihaz muhtemelen sorunluydu arayüzü kaldırmadığını iddia etmeniz bunu net olarak gösteriyor. Böyle bir problemi kimseden duymadım. Sıcak bir yerde yaşadığınız için ısınma kaynaklı böyle bir sorun varsa o zaman her cihazda bunu yaşarsınız 5-6k lara çıkıp Homatics Box R 4K Plus alabilirsiniz belki işe yarar bilemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı