- Makaleler
- 2
Daha fazla
- Meslek
- Gümrük Muhafaza Memuru
Farkları şuan tak aklımda değil ama kendi sitelerinden karşılaştırmalı olarak verilere bakılabilir. Yarın belki müsait vakit bulabilirsem incelemelerden net farkları çıkarıp konu açabilirim hocam.
Geçen ay epey araştırmıştım, sonra olmadı TV'yi değiştireyim felan derken kalmıştı. Ben geçen ay araştırırken Mi Box 1700 tl civarındaydı. KM 2 Plus ise 2100 tl civarındaydı.
Fiyat/performans olarak 1250-1350 tl bandında aşağıdaki Next Star 4k tv box'da karar kılıp almıştım geçen gün fakat bana stick versiyonunu gönderdikleri için ürün değişimi aşamasındayım.
Elektronik: Next Start 4K Android TV Box 1239TL
Google Widevine L1 lisansı var yani içerikleri 4K oynatabiliyorsunuz. Bu fiyata çok iyi. Ayrıca yanında 1 sene D-Smart Go Mega Paket hediye ediliyor. Satıcı idefix. KASIM150 kodunu kullanmayı unutmayın. https://www.idefix.com/next-start-4k-android-tv-box-d-smart-go-1-yil-mega-paket-hediye-p-3113202www.technopat.net
Bu bütçede en f/p cihaz ise @GungorMemis hocamın aşağıda paylaştığı Dreamstar Nova 4k. Youtube'da tüm cihazların detaylı incelemeleri mevcut.
Dreamstar Nova 4K'nın jak girişi var mı ses için? Yoksa muadil bir tane önerir misin jak girişli? Monitörde kullanacağım için soruyorum.