Xiaomi Mi TV Stick 1080P alınır mı?

furkanharrower

Kilopat
Hepsiburada'da şu an 250 TL. Netflix, YouTube için kullanacağım sadece. APK, oyun falan hiçbir şey indirmeyeceğim.
Modem evin öbür tarafında. Arada koridor ve duvar var. İnternet çekme hızında sorun yaşar mıyım? Ve donma kasma bir şey var mı? Dediğim gibi sadece YouTube ve Netflix için.

Hepsiburada'da şu an 250 TL. Netflix, YouTube için kullanacağım sadece. APK, oyun falan hiçbir şey indirmeyeceğim.
Modem evin öbür tarafında. Arada koridor ve duvar var. İnternet çekme hızında sorun yaşar mıyım? Ve donma kasma bir şey var mı? Dediğim gibi sadece YouTube ve Netflix için.
TAA'nın videosuna bakın isterseniz.
Orada detaylıca anlatılmıştı.

Neden önermezsiniz?
Uzun süreli kulanım için uygun değil yarım saatlik dizi bile izleseniz hemen ısınıyor ve performans kaybı oluyor, küçük olduğu için donanımına fazla laf etmeyeceğim ama yetersiz kalıyor. Eğer sıklıkla ve uzun süre kullanacaksanız Mi Box S gibi alternatiflere bakmanızı öneririm. Mi Stick geçici yerlerde kullanılması için tasarlanmış bir cihaz zaten.

Yeni aldık 12 m/b'lik internete rağmen (telefon 5 diş çekiyor) sorun yok. Ancak geçişlerde kasma olabiliyor.

Kullanıyorum ve ısınma yüzünden bir sorun yaşamadım. Bütçe varsa Mi Box S alınmalı ama yoksa bu cihaz alınabilir. Modem ile arasında 2 duvar var ama 20-30 Mbps alabiliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı