Xiaomi Mi TV stick nasıl?

EsTable

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Xiaomi Mi TV Stick almayı düşünüyorum. Birkaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim.
Şu an 299 TL'ye Amazon'dan alabilmekteyim. İndirime girer mi, girerse kaça girer, ya da direkt alayım mı?
Bir de Xiaomi Mi TV Stick'e IPTV kurulabiliyor mu? İnternetten baktım fakat bir sonuç bulamadım.

Biraz daha katıp Xiaomi Mi Box S almanızı öneririm. O modeli araştırdım ve 3-4 saat kullanımda ısınma nedeniyle donma sorunu olduğunu duydum. IPTV yanlış bilmiyorsam kullanılabiliyor. Mi Box S geçenlerde 389 TL'ye kadar düşmüştü.

Bende var, 1 haftadır kullanıyorum.
Öncelikle sadece tam oturmuş sistemlerde izleme yapacaksanız (Netflix gibi) sorunsuz. Görüntü kalitesinde hiç düşüş olmadan 1080p yayın alıyorum. Gayet başarılı. Isınma olabiliyor ancak öldürmez.
Ancak düşük bellek kapasitesine sahip. Eğer oyun açarım, uygulama bakarım diyorsanız işte orada çuvallıyor.
Ben sadece video platformlarını kullanmak için aldım. Netflix, Bein connect, Youtube, Puhu ve Blutv sorunsuz kullanıyorum. Başka bir beklentim yoktu cihazdan, o yüzden şikayet edemem.
Eğer daha performanslı ve kompleks bir ürün istiyorsanız, 200 daha verip box alın. Yok sadece video izlerim diyorsanız, fazlasıyla tatminkar.

Android TV mı TV stick Google Play üzerinden indirebilirsiniz IPTV. Ancak kablosuzda IPTV donma yapabilir, bağlantınız ne kadar iyi olursa olsun. 2.4GHz'den çalıştığını düşünerek söylüyorum, 5GHz Wi-Fi var ise donma olmaz.

Kasıyor deniliyor. 200TL'daha koyup mi box s al. Bende mi Box'un indirime girmesini bekliyorum.

Biraz daha katıp Xiaomi Mi box s almanızı öneririm. O modeli araştırdım ve 3-4 saat kullanımda ısınma nedeniyle donma sorunu olduğunu duydum. IPTV yanlış bilmiyorsam kullanılabiliyor.

Bende var fakat biraz yavaş açılıyor ve kalite düşmesi gibi sorunlar oluşabiliyor ama başkalarına da sormayı ihmal etmeyin.

Bir süre kullanımdan sonra ısınma kaynaklı performans düşüşü yaşanıyor diye duymuştum.

Bilgilendirme için teşekkürler. Ben de ısınmadan SUP'e ediyordum ama dün shiftdelete.net kanalı YouTube'den bir video paylaştı bunun hakkında ve ısınma donma gibi olayların yaşanmadını söyledi. Ama yine de biraz daha beklerim. Mi box s iyi bir fiyata düşerse onu alırım.
Bende var, 1 haftadır kullanıyorum.
Öncelikle sadece tam oturmuş sistemlerde izleme yapacaksanız (Netflix gibi) sorunsuz. Görüntü kalitesinde hiç düşüş olmadan 1080P yayın alıyorum. Gayet başarılı. Isınma olabiliyor ancak öldürmez.
Ancak düşük bellek kapasitesine sahip. Eğer oyun açarım, uygulama bakarım diyorsanız işte orada çuvallıyor.
Ben sadece video platformlarını kullanmak için aldım. Netflix, beIN connect, YouTube, Puhu ve BluTV sorunsuz kullanıyorum. Başka bir beklentim yoktu cihazdan, o yüzden şikayet edemem.
Eğer daha performanslı ve kompleks bir ürün istiyorsanız, 200 daha verip box alın. Yok sadece video izlerim diyorsanız, fazlasıyla tatminkar.

Kullanmakta olduğum iyi bir PC var zaten fakat televizyon eski biraz ve YouTube sorunlu çalışıyor. Netflix'de yok zaten. Ben de o tarz platformlara hızlı erişim amaçlı alıyorum fakat IPTV'de önemli öyle birkaç dakikada bir kasma falan bana sıkıntı yaratmaz bir de sabahtan akşama kadar TV'de olmadığım için ısınmanın da sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı