Xiaomi Mi Wi-Fi Pro sinyal güçlendirici alınır mı?

Emrebeyx

Hectopat

Xiaomi Mi Wi-Fi Pro sinyal güçlendirici 300 Mbps almayı düşünüyorum sizce nasıl?​

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    13,7 KB · Görüntüleme: 81
Geçen yıl araştırdığımda çok fazla olumsuz yoruma rastlamıştım. Bunun yerine TP-Link aldım, öneririm.

Hocam bende 100 Mbps olanı var. İşinize pek yaramıyor. Beklediğiniz performansı alamayabilirsiniz. Benimkinde yanına gidince güzel performans veriyor fakat 4-5 metre uzağı için pek güzel bir sonuç vermiyor. Benim elimde olan cihaz için görüşlerim böyle.

Alınır fakat bu cihazların ortak sorunu olan hızı tam verememe sorunu var. Alırken göz önünde bulundurun derim.

Yatağım ile sinyal güçlendirici arasında 2-3 metre var. Yatağımda aldığım internet ile sinyal güçlendiricinin yanındayken aldığım internet aynı değil. Farklı odalarda olursanız hiç tavsiye etmiyorum. Güzel bir performans almak istiyorsanız cihazın hemen yanında olmanız lazım.

4 yıl önce TP-LINK TL-WA801ND modelini almıştım bunuda kullanıyorum sizce nasıl bu model ?
Google'da arattım da güzele benziyor, belki 4 yıl içinde daha iyileri çıkmıştır. Bende prize takılan en basic modeli var, o bile işimi görüyor bu da iyidir diye düşünüyorum.

Google'da arattım da güzele benziyor, belki 4 yıl içinde daha iyileri çıkmıştır. Bende prize takılan en basic modeli var, o bile işimi görüyor bu da iyidir diye düşünüyorum.
tek sıkıntısı prize takılmalı değil adaptörü var LAN kablosu çekmem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…