Xiaomi Mi yoksa Samsung mu?

Servan alfa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Xiaomi 14 ile Xiaomi 13 Ultra arasında kaldım. Benim için önemli olan kriterler ekran batarya donanım sadece oyun için kullanacağım ama cihazı zorlayacak derecede ağır oyınlar ya da emülatörler gibi. Kamera hiç umurumda değil benim için. Önerebileceğiniz benzer cihazlar var mı? Cihazı yurt dışında almayı ya da Sahibinden almayı düşünüyorum. 2. el olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Xiaomi 14 ile Xiaomi 13 Ultra arasında kaldım. Benim için önemli olan kriterler ekran batarya donanım sadece oyun için kullanacağım ama cihazı zorlayacak derecede ağır oyınlar ya da emülatörler gibi. Kamera hiç umurumda değil benim için. Önerebileceğiniz benzer cihazlar var mı? Cihazı yurt dışında almayı ya da Sahibinden almayı düşünüyorum. 2. el olabilir.
Bütçen nedir? Ona göre kayıtlı yurt dışı Xiaomi öneriyim daha mantıklı olur.

Son düzenleme:
Bütçen nedir? Ona göre kayıtlı yurt dışı Xiaomi öneriyim daha mantıklı olur.

25k Max 30k.

POCO F6 bakabilirsin. Amacın sadece oyun ve şarj süresi ise başka bir cihazda bulamazsın bu özellikleri fiyat olarak.

POCO ısınıyor diyorlar.

Bende de Xiaomi 14 var ve arkadaşımda 14T Pro var ama nasıl oluyor bilmem 14T Pro'nun oyun performansı çok daha iyi.

Mediatech işoemci var ben snap Dragon istiyorum.

25k Max 30k.

POCO ısınıyor diyorlar.

Mediatech işoemci var ben snap Dragon istiyorum.
Yurt dışı kayıtlı Xiaomi 15 bakabilirsin, paran çıkarsa Mi 15 pro bak batarya olarak daha iyi. Özelliklerini söylememe gerek yok zaten donanım olarak çok iyiler: gerek kamera, batarya, ekran, performans olsun üzmezler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı