Xiaomi Mi9 t vs Redmi Note 8 Pro

Zant

Hectopat
Arkadaşlar 3000 TL gibi bir bütçem var. Bu iki telefon arasında kaldım. 700 TL bir fark var aralarında. Özellikleri hemen hemen aynı. Sizce hangisini almalıyım? Bir de internette her iki telefonda yaklaşık 400-500 TL daha uygun. Mağazadan mı almalıyım yoksa internetten alınır mı? Açıkçası internete pek güvenemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Karşılaştırma linki: Xiaomi Mi 9T - Xiaomi Redmi Note 8 Pro (64 GB) Karşılaştırması - Epey

Arkadaşlar 3000 TL gibi bir bütçem var. Bu iki telefon arasında kaldım. 700 TL bir fark var aralarında. Özellikleri hemen hemen aynı. Sizce hangisini almalıyım? Bir de internette her iki telefonda yaklaşık 400-500 TL daha uygun. Mağazadan mı almalıyım yoksa internetten alınır mı? Açıkçası internete pek güvenemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Karşılaştırma linki: Xiaomi Mi 9T - Xiaomi Redmi Note 8 Pro (64 GB) Karşılaştırması - Epey
İnternetten almak bence daha mantıklı 2-3 gün beklersin 500TL cebinizde kalır.
Ben Mİ 9T'nin Pop-up kamerası hakkında sıkıntı olduğunu duymuştum araştırmakta fayda var.

1750 peşin verip redmi note 8 aldım. Memnunum. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı