Xiaomi Mijia 1296P 2K 3 Megapiksel 360 Ptz Akıllı IP Kamera kurulumu nasıl olur?

refikilhan

Megapat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 11
Meslek
Emekli Asker
Merhaba,
Geçen salı günü, eşimle birlikte Eskişehir Fizyomere fizik tedavisi için gittiğimiz saatte, güpe gündüz evimize hırsız girdiğini, neyimiz var neyimiz yoksa alıp götürdüğünü
Bu sitede anlatmıştım, sağ olsun birçok arkadaş önerileri ile, ellerinden geldiğince destek olmaya çalıştılar, olayın verdiği şaşkınlık ve sitresle, daire içinde uygun bir yere kurmak için, internetten" Xiaomi Mijia 1296P 2K 3 Megapiksel 360 Ptz Akıllı IP Kamera" siparişi verdim, sanırım yarın yani pazartesi günü gelecek, ama sonradan bu kameranında çözüm olmadığını anladım, çünkü kayıt yapacağı 32 GB'lık CD kart, ayni kameranın içine takılacağı için, gelen hırsiz kamerayı da söküp götürürse isbat edebileceğim elimde hiçbir delil kalmayacak.
Dostlarımdan kafama takılan 2 sorunum hakkında tavsiye rica ediyorum,
Bu kamerayı ben, görüntü almasını engellemeden nasıl gizleyebilirim,
Diğer beni düşündüren konu, kamerayı nasıl kuracağım, benim kameram "Xiaomi Mijia 1296P 2K 3 Megapiksel 360 Ptz Akıllı IP Kamera" ancak YouTube'da inceledim orada ayni kameranın 1080p olanlarının kurulumunu veriyor, bana gelecek kameranın kurulumunu, telefonuma nasıl yükleneceğini anlatan hiçbir şey de yok.
Ne olur kafama takılan bu 2 husus hakkında bana yardım edin,
Teşekkürler.
Not: Konu hakkında hırsızlığın meydana geldiğinin bir sonraki gün siteye açtığım konu linkini aşağıya veriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
bana gelecek kameranın kurulumunu, telefonuma nasıl yükleneceğini anlatan hiçbir şey de yok.
1639949913940.png

Ürünün kendi sitesinde de izleyeceğiniz adımları anlatmışlar. 😊

aynı kameranın içine takılacağı için, gelen hırsız kamerayı da söküp götürürse ispat edebileceğim elimde hiçbir delil kalmayacak.
Bu konu hakkında diğer konunuza da cevap yazdım. Buraya da ekleyeyim. Ayrıca bu kameranın uygulama arayüzü üzerinden bulut depolama hesabınızı da kullanabiliyorsunuz. SD Kart kullanmanız şart değil yani.

Şöyle bir kayıt cihazının işinizi görmesi gerekiyor. İçine tabii ki takacağınız hard disk size kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı