Xiaomi Music vs YouTube Music

İşletim sistemi
Android
Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Aslinda, konuyu karsilastirma icin acmadim, oneri olarak açtım. YouTube Premium aliyordum arkada videolari sesli calistirabilmek icin. Mi Music indirdim ve reklamlarini ayarlardan kapatabiliyorsunuz, arka planda sesli video acabiliyorsunuz. YouTube Premium sadece arka planda calistirmak icin degil tabii, ama bu yuzden aliyorsaniz ücretsiz cozum olabilir. Reklamlar icin, YouTube Music icin bile alinir yoksa premium.

Bu özelliği ilk getirdiklerinde adam akıllı çalışmıyordu, stabil değildi, video donuyordu açılmıyordu. Şuan düzelttilerse iyi, fakat yine de Xiaomi sistem uygulamalarını mümkün olduğunca kullanmamaya özen gösteriyorum, sadece Müzik uygulamasından dahi tonlarca veri toplanıyor.

Poweramp + FLAC + Atmos ikilisini yıllardır kullanıyorum, kulaklığa uygun EQ ayarı ve Dolby Atmos ile Tidal'ın dahi veremeyeceği bir ses kalitesine erişiyorum. Öneririm.

Xiaomi'nin çoğu uygulaması olmasa daha iyi dedirttiğinden dolayı açıkçası tercih etmem.

Şahsen her ay cebimden 27₺ fazla çıkıyor YouTube Premium için, hem reklamsız kafam rahat hem de müziği de istersem dinleyebiliyorum.

Spotify'a 33 verene kadar YT'ye veriyorum parayı keyfiyle kullanıyorum.

Yukarıda arkadaşın dediği gibi Poweramp, uapp vb. bir arayüz + FLAC dosyalar + varsa dac/amp çok daha iyi sonuçlar verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…