Ben YouTube Music'e geçmek istiyorum ama Spotify da çalma listelerimde çok şarkı var hepsini geçirmeye üşeniyorum.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum hocam şu an.Ben YouTube Music'e geçmek istiyorum ama Spotify da çalma listelerimde çok şarkı var hepsini geçirmeye üşeniyorum
Hocam Soundiiz üzerinden senkronize edebiliyorsun.Ben YouTube Music'e geçmek istiyorum ama Spotify da çalma listelerimde çok şarkı var hepsini geçirmeye üşeniyorum
Deneme üyeliğinin son gününe kadar iptal süreniz var. İptal etmezseniz, para çekilir ve üyeliği iptal etseniz dahi ay sonuna kadar devam eder. Ve para iadesi olmaz. Tabii kartı kapalı tutarsınız, orasını bilmemHocam deneme üyeliğini aldığım zaman, şayet memnun kalmazsam üyeliği iptal edebiliyorum değil mi? Ödeme almadan önce.
@speedev
Bakalım hocam memnun kalırım umarım, biraz farklılık güzeldir.Deneme üyeliğinin son gününe kadar iptal süreniz var. İptal etmezseniz, para çekilir ve üyeliği iptal etseniz dahi ay sonuna kadar devam eder. Ve para iadesi olmaz. Tabii kartı kapalı tutarsınız, orasını bilmemBen ödemeyi hep son güne bırakıyorum ve 2-3 gün aşıyorum. 2-3 gün parayı çekmeye çalışıyor, sonra artık üyeliği iptal ediyor.
Teşekkürler hocam deneme sürümünü açıyorum şimdi hoşuma giderse devam edeceğim.Hocam Soundiiz üzerinden senkronize edebiliyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.