Xiaomi Note 10 Pro vs Note 11 Pro

Note 10 Pro'nun işlemcisinin SD 732G olarak MediaTek'ten daha stabil bir işlemci olması ve Note 10 Pro'nun 4K 30 FPS ve 1080p 60 FPS videolar çekebiliyor olması bence tercih etmeye yeterli farklar. Note 11 Pro önceki modelden daha yüksek olması gerekirken genel anlamda kırpılmış bir model nedense. 4K video çekemiyor, hiçbir modda 60 FPS video çekemiyor.
Videoyla işiniz yoksa bile sadece bu sığ alanda değerlendirmeyin, gerçekten düşündürecek bir saçmalık var iki model arasında. O yüzden insanlar halen Note 10 Pro tercih edebiliyor.

Bu nedenle Epey karşılaştırma sayfasındaki yorumları okumanızı ve buna göre kendi tercihlerinize göre karar vermenizi öneririm.

10 Pro daha iyidir. 11 Pro'ya kıyasla 4 k desteği ve işlemci olarak daha güçlü bir donanıma sahip.

Hangi açılardan daha iyi.
Batarya, Ekran, Şarj süresi, Ekran ve yeni gelen birçok özellik..

Batarya, Ekran, Şarj süresi, Ekran ve yeni gelen birçok özellik..
Arkadaşlar 11T Pro'yu ilk aldığım zamanlar da 8K video kaydı özelliği yoktu, Xiaomi sonraki güncellemeler ile 8K video kaydını bu modellere getirdi. Güncelleme açısından bile Note 11 Pro tercih edilir her halükarda.

6 ay sonra güncelleme desteği kesilecekmiş o sorun olur mu diye düşünüyorum.

Güncelleme olayı cihazlarda yazılımsal sıkıntıları gidermek ve bir takım yenilikler sunmak için verilen bir unsurdur. Son dönemde çıkan sürümlere baktığında ciddi yenilik sunan bir sürüm olmadığını düşünüyorum. Bir de yazılımsal bir sorun yoksa güncelleme yapmamak sana bir şey kaybettirmez.

Note 10 Pro'nun işlemcisinin SD 732G olarak MediaTek'ten daha stabil bir işlemci olması ve Note 10 Pro'nun 4K 30 FPS ve 1080p 60 FPS videolar çekebiliyor olması bence tercih etmeye yeterli farklar. Note 11 Pro önceki modelden daha yüksek olması gerekirken genel anlamda kırpılmış bir model nedense. 4K video çekemiyor, hiçbir modda 60 FPS video çekemiyor.
Videoyla işiniz yoksa bile sadece bu sığ alanda değerlendirmeyin, gerçekten düşündürecek bir saçmalık var iki model arasında. O yüzden insanlar halen Note 10 Pro tercih edebiliyor.

Bu nedenle Epey karşılaştırma sayfasındaki yorumları okumanızı ve buna göre kendi tercihlerinize göre karar vermenizi öneririm.
6 ay sonra güncelleme desteği kesilecekmiş o sorun olur mu diye düşünüyorum.

Güncelleme olayı cihazlarda yazılımsal sıkıntıları gidermek ve bir takım yenilikler sunmak için verilen bir unsurdur. Son dönemde çıkan sürümlere baktığında ciddi yenilik sunan bir sürüm olmadığını düşünüyorum. Bir de yazılımsal bir sorun yoksa güncelleme yapmamak sana bir şey kaybettirmez.

Bir de güncellemeyle 8 k çekiyor tarzı bir mesaj var ya o kısmı anlamadım özellik mi gelmiş hocam.

Batarya, ekran, şarj süresi, ekran ve yeni gelen birçok özellik.

Arkadaşlar 11t Pro'yu ilk aldığım zamanlar da 8K video kaydı özelliği yoktu, Xiaomi sonraki güncellemeler ile 8K video kaydını bu modellere getirdi. Güncelleme açısından bile Note 11 Pro tercih edilir her halükarda.

11 t Pro değil Note 11 Pro.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı