Çözüldü Xiaomi Note 10 Pro'ya ROM atılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gwnch

Femtopat
Daha fazla  
Elimde kullan(a)madığım Xiaomi Redmi Note 10 Pro var ve telefon yurt dışı bir telefon. Benden habersiz güncelleme yapılmış güncellemeden sonra herhangi bir şekilde açamıyorum. Kısacası telefon ekranında sadece şarj olma ve açılıp kapanma simgeleri, animasyonları gözüküyor. Herhangi bir şekilde açamıyorum. Telefondan Fastboot ekranını açıp Mi Flash programından room atmaya çalıştığımda da “error: Fastboot error: Command failed” hatası alıyorum. Mi Flash unlock yükledim “kilit açılamadı” yazıyor. Detaylı bilgi isterseniz yazacağım.
İndirdiğim sürüm ise: Sweet_global_images

Screenshot 2025-02-25 212234.png

_v14.0.8.0.tkfmıxm_13.0

WhatsApp Image 2025-02-25 at 21.30.12.jpeg

Son düzenleme:
Çözüm
Merhaba ben bootloader kilidini bir program üzerinden mi hesabına herhangi bir giriş yapmadan açtım ve Mi Flash Tool bende hata veriyor o yüzden bir iki bir şeyler yapıp minimal ADB and Fastboot programından ROM atıyorum.

Benim durumum tamamen farklı imiş. Telefoncuya götürdüm telefon önceden zaten direnç ile ROM atılmış üstüne üstlük direnci kırmışlar telefoncu ağabey sağ olsun direncini değiştirip yetkili hesaptan direnç ile ROM atıp IMEI yazdı. Bana da maaliyeti 1000 TL oldu. Benim yapabileceğim iş değilmiş neyse ki. Yine de sağ olun cevap için.
Merhaba ben bootloader kilidini bir program üzerinden mi hesabına herhangi bir giriş yapmadan açtım ve Mi Flash Tool bende hata veriyor o yüzden bir iki bir şeyler yapıp minimal ADB and Fastboot programından ROM atıyorum.

Benim durumum tamamen farklı imiş. Telefoncuya götürdüm telefon önceden zaten direnç ile ROM atılmış üstüne üstlük direnci kırmışlar telefoncu ağabey sağ olsun direncini değiştirip yetkili hesaptan direnç ile ROM atıp IMEI yazdı. Bana da maaliyeti 1000 TL oldu. Benim yapabileceğim iş değilmiş neyse ki. Yine de sağ olun cevap için.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı