Arkadaşlar merhaba, dün Teknosa'da 128/6 Note 11 aldım cihazda oyun vs. oynamıyorum bana da yetiyor fakat CPU monitör adlı programı açıp baktığım zaman 50 derece olduğu yazıyor bir emin olamadım yaz da geldi, sizce normal mi?
Ben de 11 kullanıyorum yazla birlikte yavaştan ısınmaya başladı. Ama sorunsuz gibi.
Normal. Sıkıntı yok hocam.Arkadaşlar merhaba, dün Teknosa'da 128/6 Note 11 aldım cihazda oyun vs. oynamıyorum bana da yetiyor fakat CPU monitör adlı programı açıp baktığım zaman 50 derece olduğu yazıyor bir emin olamadım yaz da geldi, sizce normal mi?
Normal. Sıkıntı yok hocam.
Hocam hafıza anlamında tek sorun sistemin fazla yer kaplaması. Bunu miui 14 ile azaltacaklarını söylediler. Note 11'de bu güncellemeyi alacak cihazlardan birisi.Bende ilk kez geçtim Xiaomi'ye merak ettim 45 ile 50 arası gidip geliyor hafızanında 34 GB dolu.
Hocam hafıza anlamında tek sorun sistemin fazla yer kaplaması. Bunu MIUI 14 ile azaltacaklarını söylediler. Note 11'de bu güncellemeyi alacak cihazlardan birisi.
Manuel olarak kurulduysa bilmiyorum. Henüz güncelleme gelmedi. Fakat beklemek çok daha mantıklı ben güncelleme gelince bi süre bekletiyorum araştırıyorum.Hocam benim kuzenim kurdu MIUI 14'ü açıkçası güzelde uğraşmaya değmez beklemek daha kârlı yazılım vs. çökebiliyormuş ( bu arada sistem MIUI'i 14 tede aynı boyutta )
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.