Xiaomi Note 13 vs iPhone 13

Yurt dışı iPhone alırsan IMEI sıkıntısı yaşarsın 13 Pro alırsan yüzde 100 elinde kalacak tamamen bütçe meselesi o paraya yurt dışı S23 Ultra veriyorlar zamanı gelince 100 dolar server kaydına verirsin sorun cozulur.

Aralarında uçurum fark olması bir kenera. Android olarak S23 serisi bir Samsung almanız daha faydacı. Yurt dışı iPhone tavsiye etmem, yurt içi ve temizse 13 Pro Max güzel cihaz.

Bır tanıdığım 12 13 14 şimdi de 15 kullanıyor.
Yılbaşından sonra ilk 8 ayı devlet veriyor kalan 4 ayida 2. sime takarak kullandığını söyledi ama doğru mu bilmiyorum.

Bır tanıdığım 12 13 14 şimdi de 15 kullanıyor.
Yılbaşından sonra ilk 8 ayı devlet veriyor kalan 4 ayida 2. sime takarak kullandığını söyledi ama doğru mu bilmiyorum.
Ne yazıkki her sim 4 ay kullanılabiliyor. Yani 2 sim ile 8 ay kullanıp, 4 ay telefonsuz kalırsınız.

Ne yazık ki her SIM 4 ay kullanılabiliyor. Yani 2 SIM ile 8 ay kullanıp, 4 ay telefonsuz kalırsınız.

2 slot var 4*2 8 ay ediyor e devletten uzatma olayı var sanırım ama orayı tam olarak bilmiyorum oda yuzde 100 olacak diye bir şey yok.

Bir SIM 4 ay oluyor toplam 8 ay kullanabiliyorsunuz.

Bilmiyorum kendisi uzun zamandır bu şekilde kullanıyormuş Şırnak'tan aldigini soyledi.

Bilmiyorum kendisi uzun zamandır bu şekilde kullanıyormuş Şırnak'tan aldigini soyledi.
Şahsen her yıl 4 ay boyunca telefonsuz kalmak canımı sıkar. Ayrıca yeni kanun gelirmi muamma. Android tarafında da IMEI olayları sıkıntıya girdi oyüzden yurt içi tavsiye ediyorum.

S23 Ultra aldım desem TR 75k yurt dışı 25k.
Keşke yurt içi alabilsem.
S23 FE gibi düşük modellere bakabilirsiniz artık. Çok üst düzey cihazınız yoksa şuan her türlü bir şok etkisi yaratır. Teknosaya filan gidip inceleyin bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı