Xiaomi Note 14 Pro Plus alınır mı?

tayfunergun

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bır telefon alacağım Max 20 bin TL civarlarında. İnternet baktığımda 18 20k arasına Xiaomi Note 14 Pro Plus gordum. Ozellıklerı guzel gıbı, kemarası da guzel gozukuyor. Bu fıyatlara kamerası ıyı bır telefon var mı onerıniz?

iPhone 15 16 kameraları guzel ama bütcenın 2 katı fıyatı gecıyolar, o yuzden onlar dısında 20k cıvarında telefon onerısı olan varsa sevınırım.

Katılıyorum yurtdışı almak Xiaomide daha mantıklı. Aynı paraya çok daha iyi bir cihaz almış olursunuz arkadaşın örnekde verdiği cihazlar o paraya çok çok iyi.

Yüzde yüz haklı, telefon zaten dört dörtlük bir sigara içene kadar full şarj doluyor, özellikleri vs güzel telefon yıllarca baş ağrıtmayacak bir model

Merhaba bır telefon alacağım Max 20 bin TL civarlarında. İnternet baktığımda 18 20k arasına Xiaomi Note 14 Pro Plus gordum. Ozellıklerı guzel gıbı, kemarası da guzel gozukuyor. Bu fıyatlara kamerası ıyı bır telefon var mı onerıniz?

iPhone 15 16 kameraları guzel ama bütcenın 2 katı fıyatı gecıyolar, o yuzden onlar dısında 20k cıvarında telefon onerısı olan varsa sevınırım.

Yurt dışı alırsan çok daha iyi telefonlar var. Uğraşamam diyorsan bu aralar techno camon 40 Pro çok konuşuluyor, bir bakmanı öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı