Xiaomi Note 8 alınır mı?

hAllederiz

Kilopat
Merhaba arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum aklımda Xiaomi Note 8 var. Xiaomi ürünleri sizce alınır mı? İncehesap’da gezerken de akıllı bileğini gördüm. Ürünleri performanslara göre ucuz diye düşünüyorum. Bir sıkıntı var içimde, sizce Xiaomi alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim al kullan. Ben powerbank Wireless kulaklığını, Mi Band 4 bilekliğini kullanıyorum. Hepsi F/P ürünü. Düşünmeden al derim, alabiliyorsan Note 8 Pro al.

Valla once Mi Band 4 aldım. Fiyatina göre muazzam üründü. Daha sonra babama Redmi Note 8 aldim 1300 TL'ye. O telefon da çok hoşuma gitti, fiyatına gore muhtesem.

Kendi telefonumu da degistirecegim, onda da Xiaomi tercih edecegim.

Bende Redmi Note 7 var çok memnunum. Bir yakınıma 1-2 hafta önce Redmi 8 modelini aldık. Yakından inceledim, hoş telefon. Tüm ürünlerini tavsiye ederim. Ayrıca bende Airdots TWS'de var. Çok güzel ürünleri var.

Xiaomi telefonlar apple ve samsung firmalarının çoğu telefonlarıyla kafa kafaya yarışan amiral gemisi telefonlar.

Redmi Note 8'i yaklaşık 1 ay önce aldım ve fazlasıyla memnunum. Bu bütçedeki en iyi telefonlardandır kendisi, sonuna kadar öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı