Xiaomi Redmi Note 8 alınır mı?

Önceki mesajlarımda da bahsettiğim gibi akıllı telefondan beklentim Youtube, Whatsapp ve Technopat Sosyal kullanmak. Amiral gemisi bir telefon almadan da bunları sağlayabilirim diye düşünüyorum.

Not: Telefonu sağlam kırdım. Ön ve arka cam kırık. Kasası ağır darbeli. Astarı yüzünden pahalı olur.
O zaman değmez, günlük kullanımda fark anlamazsınız hatta batarya+ekran olarak daha iyi bile gelebilir (ama OLED paneli arayabilirsiniz).

Bu kadar kolay olacağını sanmıyorum, kanıt varsa, detaylı bir araştırma varsa paylaşırsan sevinirim.

Batarya performansı ve ekran özellikleri tatmin ediyor mu ?
Note 6 Pro modeli batarya konusunda bana daha iyi gelmişti fakat oyun vs ile 7-9 saat arası gidiyor. Sadece whatsapp tarzı işler içinse sizi batarya tatmin eder. Kamera şişirilmiş olsa da güzel. Ekran olarak da canlı duruyor fakat bir teknoloji mağazına gidip incelemenizi tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı