Xiaomi Note 8 Pro 128 GB şarjı aşırı hızlı bitiyor

The_PeSorO

Hectopat
Katılım
19 Ocak 2021
Mesajlar
333
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Esenlikler dilerim arkadaşlar. Size bir şey hakkında danışmak istiyorum. Benim Note 8 Pro cihazımın şarjı aşırı hızlı bitiyor. Örnek olarak 1 saat önce şarjım 88'di ama şu an 40.
Öğlen yurda gelip telefonu şarja bırakmak zorunda kalıyorum, günde neredeyse 3-4 kez telefonu şarja takmak zorunda kalıyorum, bunun nedeni neden? Öyle PUBG gibi oyunlar oynamıyorken, mesela TikTok'ta girdiğimde bile ısınıyor, bunun nedeni nedir? İşin garibi, telefonu hep pil tasarrufunda kullanmama rağmen böyle oluyor. Ne yapmalıyım?
 
Telefon özelliklerinizi tam bilmiyorum fakat ekranın tazeleme hız ayarı varsa en düşüğe alabilirsiniz. Ciddi bir fark görürsünüz. Eğer zaten sabitse bu ayar diğer önerim cihaz zaten eski bir model gibi duruyor batarya değişikliğine gidebilirsiniz. Ek olarak arka planda tüketim oranı fazla olan uygulamaları devre dışı bırakabilirsiniz.
 
Bende de aynı cihaz var ve daha dün gece bataryalara bakıyordum. Deji marka bir batarya alıp telefoncuya değiştirtmeyi düşünüyorum. Bataryam şiştiği için arka kapağı açıldı 1 ay falan önce. Orjinal diye satılanlara da güven olmuyor daha düşük mAh değerlerine sahip daha küçük boyutlu bataryalar satıyorlarmış. Dikkat edin hocam. Batarya modeli BM4J olarak geçiyor.
 
Bende de aynı cihaz var ve daha dün gece bataryalara bakıyordum. Deji marka bir batarya alıp telefoncuya değiştirtmeyi düşünüyorum. Bataryam şiştiği için arka kapağı açıldı 1 ay falan önce. Orijinal diye satılanlara da güven olmuyor daha düşük mAh değerlerine sahip daha küçük boyutlu bataryalar satıyorlarmış. Dikkat edin hocam. Batarya modeli BM4j olarak geçiyor.

Söylediğiniz için sağ olun hocam.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı