Xiaomi Note 8 Pro IMEI'si silindi

turkishramboo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf A15 FA507NU- LP158 R5- 7535HS 16GB 512 GB SSD 6 GB RTX 4050
Arkadaşlar telefonuma format attım ve IMEI silindi. 1 ay önce tanıdık bir telefon bayiiden aldim global version olarak ve o zaman IMEI sorgulattigimda herhangi bir sorun yoktu fakat telefonu formatlayinca IMEI'nin silindiğini fark ettim. Ne yapacağım? Telefon çöp mü oldu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar telefonuma format attım ve IMEI silindi. 1 ay önce tanıdık bir telefon bayiiden aldim global version olarak ve o zaman IMEI sorgulattigimda herhangi bir sorun yoktu fakat telefonu formatlayinca IMEI'nin silindiğini fark ettim. Ne yapacağım? Telefon çöp mü oldu?

Tekrar IMEI atılabilir belki sormanı tavsiye ederim.

Tekrar attırmayı deneyin. Yurt dışı cihazlarda olabiliyor.

Cihazım orj cihaz arkadaşlar E-Devlet sorgulattigimda sıkıntı yok IMEI numarası kayıtlı çıkıyor ve cihaz aynı cihaz ama telefondan.

Global versiyon demişsiniz. Türkiye Garantili mi?

Evet TR garantili global version cihaz yurt dışı değil.

Orijinal cihazda IMEI hiçbir şekilde silinmez. Farklı bir sıkıntı var büyük ihtimal, IMEI silindiği kanısına nasıl vardınız?

Şebeke çekmiyor ve tuşlama kısmından *#06#. Yaptığımda IMEI ile ilgili hiçbir şey yazmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı