Xiaomi Note 8 Pro ısınıyor mu?

• Konuyu başlatan Akik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 20.237

Akik

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Kendi işinin patronu
Bu gün bir telefon bayisinden Note 8 Pro ayırttım fakat internette ki videolarda telefonun çoook ısındığından bahsedilmiş şua pişman oldum içime bir kurt düştü ne yapmalıyım kullanan var mı PUBG falan oynayan? Yoksa sade Note 8 mi alayım? Bütün mutluluğum yerini hüzne bıraktı. :( Yarın şimdi adama da mahcup olacağım. :(

Alayım mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rezalet demek doğru değil. Her telefonun bir kusuru vardır. Ben de bir Redmi Note 7 kullanıcısı olarak nanometesi düşük işlemcili telefon tavsiye ediyorum. Redmi Note 7 beni tatmin etmedi. Mi9t'ye bakmanı öneririm.
Elbette katılıyorum. Kusuru olacaktır fakat yeni almama rağmen şarjı çabuk bitmesi özellikle pil seviyesi %20 nin altına indiği zaman çok hızlı bitmesi, düşünün ya score hero gibi vb. oyunlarda çok kasıyor defalarca sıfırlamama rağmen. Konuşurken yakınlık sensörünün çalışmamasını saymıyorum bile ağabeyim note 8 pro kullanıyor aynı durumdan benim gibi muzdarip.

Elbette katılıyorum. Kusuru olacaktır fakat yeni almama rağmen şarjı çabuk bitmesi özellikle pil seviyesi %20 nin altına indiği zaman çok hızlı bitmesi, düşünün ya score hero gibi vb. oyunlarda çok kasıyor defalarca sıfırlamama rağmen. Konuşurken yakınlık sensörünün çalışmamasını saymıyorum bile ağabeyim note 8 pro kullanıyor aynı durumdan benim gibi muzdarip.

Sizin telefonunuzda sorun olabilir. Normalde Redmi Note 7 şarjı uzun giden bir model.

Sizin telefonunuzda sorun olabilir. Normalde Redmi Note 7 şarjı uzun giden bir model.
Hocam bilemiyorum en yakın zamanda garantiye vereceğim. Ben ağabeyimin ve bir arkadaşımın deneyimi üzerine tavsiyede bulundum ama kamera için alacağım diyorsa alabilir tatmin eder.

Telefon ısınmadan dolayı performans kaybı çok yaşamıyor ama rakip gösterilen Mi 9T modeline göre birazdaha ısınıyor.

çok mu rahatsız ediyor benzetme yapsaydınız neye benzetirdiniz ben şuan j7 prime da oynuyorum telefon 1 saatten sonra baya ısınıyor aynı şekilde mi olur yoksa daha mı az ısınır ?

İşlemcisi fiyatına göre çok güçlü bir model ancak bu kadar gücü de kontrol altına almak ve randımanlı sürdürmek bence Redmi gibi kaliteli malzeme kullanmayan bir firmanın yapacağı iş değil. Ben Note 7'deki kalitesizliği hissettim ve artık Redmi'den telefon alamamaya karar verdim. Şu aralar mi9T'ye geçiş yapmak istiyorum.

Note 8 PRO ısınır mı? Evet ısınır ama telefonun gücünü son noktasına kadar kullanmaya çalışırsan ısınır. Orta seviye oyunlarda ısısı sorun çıkarmaz ama yüksek güçlü ısı telefonu yıpratacaktır. Bence 2k vermişken tek haneli nanometresi olan telefonlara yönelin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı