Xiaomi Note 9 Pro nasıldır?

• Konuyu başlatan Meljh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 991
Arkadaşlar arkadaşımız avantajları ile dezavantajlarını sormuş. Başka telefon önerisi istememiş.

Dezavantajları: Son üretim Note 9 ve Note 9 Pro serilerinin kameraları toz geçiriyor ve MIUI 12 pek stabil değil, ayrıca fiyatını haketmiyor.

Avantajları: Bu fiyatta ön ve arka camlarında Gorilla Glass 5 bulunması, güç butonunda parmak izi okuyucu.

Eğer bütçe yetiyorsa bunu öneririm:

Son düzenleme:
Telefonu bizzat kendim kullanıyorum, kesinlikle güzel bir telefon.

Avantajları: Çok hızlı şarj oluyor, şarjı oyun oynamadıkça çok uzun gidiyor, kamerası güzel, oyun performansı da şu anlık iyi. Dezavantajları: Arayüz bugları var ama ben pek takmıyorum, zaten genelde güncelleme alıyor her güncellemede en az bir bug düzeltiliyor. Ayrıca bazen internet erişimi ile ilgili sorunlar çıkabiliyor.

Ancak şunu da söylemek isterim ki ben telefonu Haziran ayında alırken POCO X3 daha çıkmamıştı. Aralarında öyle çok büyük farklar var diyemem ancak ben yine de size POCO X3 öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı