Xiaomi pad 6 alınır mı?

Xiaomi pad 6, işlemci bakımından Samsung olanı 4 kere suya götürür getirir o derece diyeyim. Snapdragon işlemcisi Yuzu gibi emulatörlerde iyi iş çıkartır, Snapdragon 870 olması lazım. Ekranı ise Samsung olan ile aynı ayarda sayılır ikisi de IPS olduğu için. Xiaomi, uzun ömürlülük açısından en iyi seçenek olur. Xiaomi telefon kullanıyorum kendim, 5 yıldır aynı telefon bir kere olsun teklemedi. Ama daha önce aldığım Samsung S8 telefonum bir gün bile yüzümü güldürmedi. Markaya güvenim tam. Ayrıca Custom ROM merakınız olsun olmasın, elinizde böyle bir imkan olması her zaman iyidir, ileride gözden geçirirsiniz.

Evet katılıyorum kesinlikle, Redmi Note 8 Pro telefonumda oldu. 5 6 yıl gitti sonra kasası kırıldı bataryası bozuldu ama bir şekilde çalışıyordu. Şu an tamir ettirip fgene kullanabilirim. O derece bir telefon. Aşırı kullanıyordum zamanında. Xiaomi alacağım yüksek ihtimalle. Sağ olun.

Xiaomi pad 6 alınır mı? Diyerekten açtım bu konuyu, arkadaşlar parmak izi sensörü ve GPS benim için hiç önemli değil fakat 3.5 mm jack girişi bulunmuyor. Bu da problem değil. Bluetooth kulaklık kullanırım, GPS zaten önemli değil, parmak izi yerine de yüz tanıma kullanırım. Amma velakin 15000 liraya kadar daha iyi tablet düşüncesi var mıdır kafasıyla açmıştım konuyu. Ders ve oyun için alıyorum. Önerileriniz neler? iPad önermeyin arkadaşlar. 60 Hz ekran kullanan rezil tabletler.

Ek olarak ekleyeyim, Google servisleri benim için önemli. Bu yüzden Huawei önermemeye dikkat ederseniz sevinirim.

Aynı tabletten yazıyorum alalı çok olmadı hiç düşünmeden alabilirsiniz IPad'i tokatlar geçer SD870 ne kadar güçlü bir işlemci hepimiz biliyoruz dur Dolby desteği var cihazda ayrıca ses kalitesi film izlerken muazzam geliyor ama ben iPad kölesiyim diyorsan iPad al s9FE yi bile tokatlıyor mi pad 6

Aynı tabletten yazıyorum alalı çok olmadı hiç düşünmeden alabilirsiniz IPad'i tokatlar geçer SD870 ne kadar güçlü bir işlemci hepimiz biliyoruz dur Dolby desteği var cihazda ayrıca ses kalitesi film izlerken muazzam geliyor ama ben iPad kölesiyim diyorsan iPad al s9FE yi bile tokatlıyor mi pad 6
Hocam kalemi temin ettiniz mi?

Hocam kalemi temin ettiniz mi?
Merhaba. Biraz geç bir cevap olacak ancak bundan sonraki kullanıcıların görebilmesi için cevap yazıyorum. Ben 2. nesil kalemi ile birlikte kullanıyorum. Kalem ile ilgili yapabileceğim tek kötü yorum renk seçeneğinin olmaması. 1. nesil kalemler siyah olarak, 2. nesil kalemler ise beyaz olarak üretiliyor. Tabii bu kişisel bir tercih ancak beyaz fazla kir tuttuğu için ben renginden memnun değilim. Onun haricinde hissiyat olarak kalemin hissiyatı Apple ile benzer. Ucundaki materyal Samsung kalemlerdeki gibi yumuşak değil, Apple kalemlerdeki gibi sert.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı