Elektronik Xiaomi Pad 7 14.499 TL

Makaleler
1
Daha fazla  
Güzel fiyat. Snapdragon 8S gen 3 denginde Snapdragon 7+ gen 3 işlemci ve IPS 4K 144 Hz %100 DCI-P3 ekran kullanıyor. Ekranı o kadar iyi ki nanorewiew 100 üzerinden 95 puan vermiş. Ayrıca 7 yıl güvenlik güncellemesi garantisi verilmiş şu anda 6 yılı kaldı. (Xiaomi güncelleme konusunda şaşırttı)

Bu cihazlarda reklam çıkıyor mu? Şu an Redmi Note 13 Pro kullanıyorum ve dosyalarda gezinsem pdf vs. açsam reklam çıkıyor ve sinir ediyor bir süre sonra.
Pad serisi amiral gemisi sayılıyor yani çıkmıyor. Sadece giriş ve orta segment Xiaomi cihazlarda var.

Kalem, kılıf veya klavyesini ayrı satın almanız gerekiyor, eğer bunlardan birine ihtiyacınız varsa üstüne bir de bunların masraflarını ekleyin.

Güzel fiyat. Snapdragon 8S gen 3 denginde Snapdragon 7+ gen 3 işlemci ve IPS 4K 144 Hz %100 DCI-P3 ekran kullanıyor. Ekranı o kadar iyi ki nanorewiew 100 üzerinden 95 puan vermiş. Ayrıca 7 yıl güvenlik güncellemesi garantisi verilmiş şu anda 6 yılı kaldı. (Xiaomi güncelleme konusunda şaşırttı)

İndirim değil de bu satıcı yeni satmaya başlamış diyeyim🙂. Pad 7 pro'yu da mi.com'dan daha ucuza satıyor. Xiaomi'de distribütör işi karışıktı. Halen öyle mi bilmiyorum ama🙂.

İndirim değil de bu satıcı yeni satmaya başlamış diyeyim🙂. Pad 7 pro'yu da mi.com'dan daha ucuza satıyor. Xiaomi'de distribütör işi karışıktı. Halen öyle mi bilmiyorum ama🙂.
Ürünü satan Distribütör Evofone. Tüm sitelerde fiyatları aynı anda düşürmüşler.

Kalem, kılıf veya klavyesini ayrı satın almanız gerekiyor, eğer bunlardan birine ihtiyacınız varsa üstüne bir de bunların masraflarını ekleyin.
Bulursanız satın alırsınız hocam🙂.
Ürünü satan Distribütör Evofone. Tüm sitelerde fiyatları aynı anda düşürmüşler.
Farklı farklı distribütörleri vardı ya önceden. Mi.com'dan alınca da aynı distribütör mü gönderiyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı