Elektronik Xiaomi Pad 7 + klavye 15.699 TL

• Konuyu başlatan 815867
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 87
  • Görüntüleme 7.696
Yurtdışında aynı fiyata kalem+klavye veriliyor. Türkiye için en azından Focus klavye ile verilseydi çok daha iyi olurdu.

iPad 9 kullanıyorum + Logitech kalemim var. Bu seti satıp Xiaomi geçmek mantıklı mı? Taşınabilir sistemim Macbook Air + iPad ama amacım tek cihaza düşürmek olduğu için arayışım var. Hala kararsızım, alternatifleri inceliyorum.

Yurtdışında aynı fiyata kalem+klavye veriliyor. Türkiye için en azından Focus klavye ile verilseydi çok daha iyi olurdu.

iPad 9 kullanıyorum + Logitech kalemim var. Bu seti satıp Xiaomi geçmek mantıklı mı? Taşınabilir sistemim Macbook Air + iPad ama amacım tek cihaza düşürmek olduğu için arayışım var. Hala kararsızım, alternatifleri inceliyorum.
dostum selam. ürün gelsin inceledikten sonra bilgi veririm sana istersen

dostum dolar geliş fiyatını hesapla normalde ürün 17 bin tl. klavye ile birlikte alıyorsun bu bir avantaj+ benim için kalem çok mühim değil bu yüzden 1. tercih sebebim değil. illa ki uyumlu bir pen satışa çıkarırlar merak etmeyin. ben hepsiburadadan 15.999 tl ye aldım fakat bonus varsa eğer elinizde 400 tl bonus veriyor. 15600 tl gibi bir rakama mâl ettim klavye ile mis gibi.
Tablet geldiyse nasıl?

Ürünü bugün mağazada inceledim. Gerçekten ekranı çok iyiymiş. Bir şeyler açtım youtube dan. Çözünürlük renk doygunluğu akıcılık çok iyidi.
Boyut olarak 12 inç olmasını isterdim, ama çokta fazla fark yoktu hani.
Ses olayıda baya iyidi. Dolby olayını baya baya hissettiriyordu.
Menüler uygulamalar arası geçişte yiç takılmalar donmalar yaşamadım. Baya bir süre kurcaladım ürünü. Herhangi bir ısınma da yaşamadım.
Ben honor pad 9 alacaktım, bunun çıkmasını bekledim görünce. Arada baya fark var tabi. Değermiş beklemeye.
Kalemle çok işim olmadığı için takılmadım kalem olayına. Ama mutlaka iş görecek bi kalem çıkar bu ürün için.
Şuan 16 bin tl için mantıklı bir cihaz gibi bence. Varsa başka önerileriniz konuşalım arkadaşlar.
S9 a da baktım ama boyut olarak ufak geldi baya.
15 - 16 bin tl bandında başka cihaz var mıdır sizce.

Tablet geldiyse nasıl?

hocam 1.5 gündür kullanıyorum. cihaz net anlamda akıyor. ekranı ve hoparlörü muazzam. 2 tane laptop var 2 sinin çıkardığından daha iyi ses çıkarıyor ve kaliteli olarak :) 4 hoparlör var zaten cihazda. klavyesi aşırı kullanışlı değil ama koruma anlamında başarılı. tek sıkıntı ekran koruyucu cam bulamıyorum bulsam da kendim takmayı beceremem onu da halettim mi tadından yenmeyecek :) şiddetle tavsiyem. ve klavye hediyesi bittiyse de yine alınır çünkü çok işlevsel olmazsa olmaz değil dediğim gibi herhangi bir kılıf ile kullanılır

Technopat Haberler

Geri
Yukarı