Elektronik Xiaomi Pad 7 + klavye 15.699 TL

16 bin tl ye başka seçenek var mı sizce arkadaşlar. Ne dersiniz. Üstüne para ekleyip başka modeller değilde, bu paraya en üst limit olarak başka model sizce ne olur. Başka yok gibi sanki.

Hangi sitede hocam

Hocam videolar da az olsa yukarıdan ve alttan tam oturmaz ekrana. Onu demek istemiştim. Hani ipad lerde daha fazla olan durum. Bir kaç foto atma şansınız olur mu acaba. Netflixden, youtubeden
akşam üstü reply atarsanız çekip atayım

İndirim devam ediyormuş.
Hangi sitede

Hepsiburada da kılıf hediyesi devam ediyordu ama bitmiş galiba

Ne dersiniz arkadaşlar, 16 bin tl civarına başka öneriniz olur mu. 20 değil ama 15 16 civarına. 20 ye çıkıldığında bu sefer üç beş daha ver şu model seçenekleri çoğalıyor. Psikolojik sınır 20

Son düzenleme:
Tabletin akiciligini ve malzemesini begendim bekledigimden kaliteli hissettiriyor. Cozunurlugun biraz yuksek olmasi da mantikli olmus ekran net, parlak ve renkler guzel. Klavyeli kilifi da sorunsuz, koruyuculugu iyi ve kullanisli. Sesi birkac video izledim yeterince iyi ve yuksek diye dusunuyorum. Cok fazla test edip kurcalayamadim ama simdilik tavsiye ederim dusunen arkadaslara.

Hocam müsaitseniz paylaşabilir misiniz
Merhaba geç gördüm.

ekran görüntüsü çekmedim ama dediğiniz gibi durum var her uygulamada. sadece elle yaklaştırırsan ekran doldurma yapıyor ama cropluyor onu yaparken de. yine de rahatsız eden bir durum yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…