Elektronik Xiaomi Pad 7 + klavye 15.699 TL

• Konuyu başlatan 815867
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 87
  • Görüntüleme 7.684
Yok hocam ekran boyutundan değil screen ratio denen ölçüden bahsediyorum. Bu cihazın screen ratiosu 3:2 yani kareye yakın bu yüzden dizi film izlerken altta ve üstte çok fazla boşluk kalıyor tıpkı ipadler gibi. Ekran da 11.2 inç olunca iyice küçük bir alan kalıyor izleme için. Dizi film için 16:10 screen ratiolu ve 12.1 inç tabletler daha uygun. Bu tablet daha çok çizim ve iş uygulamaları için uygun
Honor o zaman daha iyi bir tercih olacaktır değil mi dizi film için?

Ekrani küçükmüş. Kalemli honor sipariş etmiştim. Kalem ve ekran büyüklügü sebebiyle siparişimi iptal etmeyi düşünmüyorum açıkcası.

Hocam honorda hangi kırılmaz camı kullanıyorsunuz link atabilir misiniz?
Bencede gerek yok hocam iptal etmeye.
Ben kırılmaz cam kullanmıyorum hocam. İnce basit bişey almıştım bir kez sonra söktüm

Yok hocam ekran boyutundan değil screen ratio denen ölçüden bahsediyorum. Bu cihazın screen ratiosu 3:2 yani kareye yakın bu yüzden dizi film izlerken altta ve üstte çok fazla boşluk kalıyor tıpkı ipadler gibi. Ekran da 11.2 inç olunca iyice küçük bir alan kalıyor izleme için. Dizi film için 16:10 screen ratiolu ve 12.1 inç tabletler daha uygun. Bu tablet daha çok çizim ve iş uygulamaları için uygun
Bu duruma hiç dikkat etmemiştim, bilgi için teşekkürler hocam.
Yani dizi film izlerken ekrana komple yayılmıyor mu görüntü hocam. Ortada kare gibi mi kalıyor

Bencede gerek yok hocam iptal etmeye.
Ben kırılmaz cam kullanmıyorum hocam. İnce basit bişey almıştım bir kez sonra söktüm

Bu duruma hiç dikkat etmemiştim, bilgi için teşekkürler hocam.
Yani dizi film izlerken ekrana komple yayılmıyor mu görüntü hocam. Ortada kare gibi mi kalıyor
Rica ederim hocam. Öyle aşırı küçük kare olarak kalmıyor yani çok rahatsız edici bir durum değil çoğu kullanıcı için ama yine de önemli tabii. Örneğin burda s9 fe 16:10 pad 7 ise 3:2 ve s9 fe’de görüntünün ekrana daha iyi oturduğu görünüyor ki s9 fe’nin ekranı 10.9 inç yani pad 7den daha küçük.

Dosya Ekleri

• 7F0016B4-D99D-4184-BD92-73A714FF5418.png
    7F0016B4-D99D-4184-BD92-73A714FF5418.png
    702,5 KB · Görüntüleme: 111
Kullanan var mı uzun süredir varsa detaylı yazabilir misiniz?

fiyat çok iyi alayım dedim. taksit yokmuş. hiçbirşekilde de olmayacakmış. taksitsiz elektronik cihaz almıyorum vazgeçtim. yoksa özellik bakımından çok iyi fiyata oranla. oneplus pad 2 disti garantili 21 22 k taksitli çıkarsa onu da alabilirim mesela.

fiyat çok iyi alayım dedim. taksit yokmuş. hiçbirşekilde de olmayacakmış. taksitsiz elektronik cihaz almıyorum vazgeçtim. yoksa özellik bakımından çok iyi fiyata oranla. oneplus pad 2 disti garantili 21 22 k taksitli çıkarsa onu da alabilirim mesela.
Bankanın kendi uygulamasından taksit kampanyası olabilir. Bi bakın hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı