Xiaomi Pad mini alınır mı?

Scruffy9999

Centipat
Daha fazla  
Xiaomi'nin orijinal sitesinde stok bekliyorum şu an satın almak için fakat bazı yerlerde cihazın 165 Hz özelliğini destekleten oyunlarda bile sunmadığını okudum. Örneğin: Critical Ops, standoff gibi oyunlarda 165 FPS değil mi? PUBG'de, Gensh'inde falan 120 onu biliyorum ve sizce değer mi?

Ekran 165 Hz güzel ama çoğu oyunda 165 FPS alamazsın hocam.

Ekran 165 Hz güzel ama çoğu oyunda 165 FPS alamazsın hocam.

Hocam zaten öyle bir beklentim yok ama Critical Ops standoff gibi oyunlarda FPS sınırı yok denecek kadar az. 165FPS veren cihazlar var mini padde veriyordur büyük ihtimalle ama bazı yerlerde 120 ile kısıtladığını falan okuyunca şüpheye düşmüştüm.

İşlemci zaten 8 Elite seviyesinde çok bilmiyorum ama her oyunda 120 destekler ama onun üstünde bir FPS alamazsınız bildiğim kadar desteklemiyor çünkü günümüzün oyunları.

İşlemci zaten 8 Elite seviyesinde çok bilmiyorum ama her oyunda 120 destekler ama onun üstünde bir FPS alamazsınız bildiğim kadar desteklemiyor çünkü günümüzün oyunları.

Hocam belirttiğim 2 oyunda var destek zaten test amaçlı o oyunları indireceğim ağırlıklı olarak onları oynamıyorum.

Alınır. Ancak her oyunda 165 Hz seviyelerine çıkamazsın. Aktif olarak çoğu oyun 120 veya 144 FPS sınırlamasına sahip. Onun harici İşlemci gayet iyi. Ekran boyutu da oyun oynamak için ideal. Bana kalırsa tek eksisi IPS ekrana sahip olması. Renkler bazılarını tatmin etmeyebilir.

Alınır. Ancak her oyunda 165 Hz seviyelerine çıkamazsın. Aktif olarak çoğu oyun 120 veya 144 FPS sınırlamasına sahip. Onun harici işlemci gayet iyi. Ekran boyutu da oyun oynamak için ideal. Bana kalırsa tek eksisi IPS ekrana sahip olması. Renkler bazılarını tatmin etmeyebilir.

Hocam bazı yerlerde panelinin normal IPS'lerden bir tık iyi olduğunu yazmışlar ama zaten 8.8 inç ekranda 403PPI'la falan toparlar diye umuyorum ayrıca çizim falan içinde kullanmayacağım Honor Pad 9 gibi çöp bir tabletten geçeceğim için rahatlatır gibi geliyor.

Alınır. Ancak her oyunda 165 Hz seviyelerine çıkamazsın. Aktif olarak çoğu oyun 120 veya 144 FPS sınırlamasına sahip. Onun harici İşlemci gayet iyi. Ekran boyutu da oyun oynamak için ideal. Bana kalırsa tek eksisi IPS ekrana sahip olması. Renkler bazılarını tatmin etmeyebilir.
OLED mi alsın?
Honor magic Pad 2 gibi!!
2 haftada Ekranı yananlar olmuş.
Dünyada ve Türkiye'de.
Vatan bilgisayar'dan alan birinin başına gelmiş!!

İlla yanacak diye bir kaide yok ki hocam. IPS ile OLED arasındaki renk farkı bariz belli oluyor.
Yurtdışında sorunlar oldu..
Reddit bakın.

Türkiye'de sorunlar oldu hatta biri bu forumda vatan bilgisayar dan almış.
2 haftada yanmış!!

Markanın kendisi dahi teknoloji güvenmemiski!!

MagicPad3 IPS!!
Acaba neden?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı